Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

16 decembrie: Tombola Crucii Roșii pentru elevii din Alba, ediţia 2013. Vezi condiţiile de participare şi premiile oferite

Publicat

Crucea Roșie Română Filiala Alba organizează în 16 decembrie Tombola Crucii Roșii. Până atunci, sunt invitați să participe toți elevii de școli generale și licee din județul Alba, care pot câştiga premii dacă achiziționează cel puțin un orar școlar, publicat de Crucea Roșie.

Elevii participanţi vor avea ocazia să câştige un laptop, două aparate foto, un sistem de boxe Logitech, o geantă EOS pentru aparate foto Canon, 50 mini truse de prim ajutor, 100 pungi cu rechizite şcolare, 100 sepci.

Fiecare elev are posibilitatea de a deveni un susținător al campaniilor umanitare ale Crucii Roșii, prin cumpărarea unui orar școlar la prețul de 3 lei.

Extragerea va avea loc în data de 16 decembrie, la sediul Crucii Roșii Filiala Alba, în prezenta presei și a unei comisii.

De 137 de ani Crucea Roşie Română acţionează în favoarea persoanelor vulnerabile, ghidându-se după valori umanitare cum sunt neutralitatea, protejarea demnităţii umane şi a respectului pentru diversitate. Principiile care stau la baza activităţilor derulate depăşesc graniţe de orice natură, transmit reprezentanţii Crucii Roşii.

„Suntem convinşi că tinerii sunt cei care pot aduce schimbări pozitive într-o lume aflată în permanenţă mişcare. Sanitarii Pricepuţi este singurul concurs de sănătate şi prim ajutor care se desfăşoară neîntrerupt în şcolile din România de peste 50 de ani. Îndemnul regăsit pe orarul şcolar tipărit anul acesta de Crucea Roşie – Înscrie-te la concursul Sanitarii Pricepuţi şi fii un erou în şcoala pe care o reprezinţi! – este în esenţă un apel către toţi elevii cu spirit de iniţiativă şi dorinţă de afirmare, de a constitui un sprijin de nădejde pentru cei din jur. În colectivitatea şcolară au loc mereu accidentări, iar acordarea primului ajutor în mod corect şi prompt este o necesitate. Echipajele de Sanitari Pricepuţi au acces la informaţii de ultimă oră în domeniul primului ajutor şi participă la activităţi practice sub îndrumarea cadrelor medicale şi a profesorilor de biologie din cadrul unităţilor şcolare, putând fi astfel apţi pentru a interveni şi acorda primul ajutor corect”, au precizat organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. secelean viorel

    joi, 19.12.2013 at 16:50

    cine a castigat crucea rosie

  2. stan ioana

    vineri, 20.12.2013 at 10:24

    de ce nu mai dau rezultatele? trebuiau sa le de-ie astazi!

  3. stan ioana

    vineri, 20.12.2013 at 10:27

    cand o sa de e rezultatele?

  4. Adrian

    sâmbătă, 21.12.2013 at 12:07

    N-a bagati odata rezultatele?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax