Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

16 iulie: Secretarul de stat Anca-Laura Ionescu, de la Ministerul Energiei, IMM şi Mediului de Afaceri, la Alba Iulia. Discuţii despre măsurile iniţiate de Guvern

Publicat

anca-laura-ionescu_sursa foto finantare.ro Măsurile inițiate de Guvern pentru sprijinirea IMM-urilor și a mediului de afaceri autohton vor fi prezentate la Alba Iulia de secretarul de stat Anca-Laura Ionescu, de la Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri.

Reprezentantul Guvernului participă la o întâlnire organizată joi, 16 iulie, la Camera de  Comerț și Industrie Alba, prin care se urmăreşte identificarea problemelor cu care se confruntă întreprinzătorii în desfășurarea activității.

Alte teme de discuţie vizează strategia guvernamentală pentru sprijinirea sectorului IMM și îmbunătățirea mediului de afaceri – ORIZONT 2020, programele cu finanțare de la bugetul de stat, Programul România HUB, Programul Româno – Elvețian pentru IMM, proiectul de lege privind incubatoarele de afaceri, proiectul de lege privind stimularea investitorilor individuali Business Angels, proiectul de lege privind Mediatorul de Credite pentru IMM, proiectul de lege privind finanțările participative (Crowdfunding).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax