Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

162.000 de lei de la Ministerul Dezvoltării pentru trei administrații locale din Alba. Vezi pentru ce vor fi folosiți acești bani

Publicat

Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului a alocat județului Alba suma de 162.000 lei, bani ce vor fi repartizați pe unități administrativ-teritoriale, pentru realizarea lucrărilor sistemului informațional specific domeniului imobiliar, edilitar și băncilor de date urbane. Concret, este vorba despre un sistem informațional de evidență, măsurare, inventariere, gestiune și actualizare sistematică a tuturor imobilelor și rețelelor edilitare  din intravilanul localităților.

Sistemul informațional derulat de Minister are la bază atât date din domeniul imobiliar edilitar, cât și din alte sectoare de activitate, ce servesc la formularea strategiilor globale ale localităților, în corelare cu programele de dezvoltare durabilă a administrațiilor locale.

În Alba, Consiliul Local Alba Iulia va beneficia de suma de 90.000 de lei, Consiliul Local Sebeș de 36.000 de lei, iar Consiliul Local Ocna Mureș de alți 36.000 de lei. Acești bani vor fi folosiți de administrațiile locale pentru realizarea de lucrări tehnice de identificare, măsurare și inventariere a imobilelor și rețelelor edilitare, precum și pentru bănci de date urbane. Suma alocată județului nostru este aferentă anului 2012.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax