Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Concerte de colinde cu artişti îndrăgiţi, la Alba Iulia. Evenimente organizate de Centrul de Cultură Alba

Publicat

concert-de-craciun Consiliul Judeţean Alba şi Centrul de Cultură “Augustin Bena” au pregătit un “maraton” de concerte de colinde, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, la Alba Iulia. Săptămâna viitoare sunteţi invitaţi să vă incălziţi sufletele ascultând cântece de sezon interpretate de artişti cunoscuţi şi îndrăgiţi de public.

Seria spectacolelor organizate de Centrul de Cultură Alba începe miercuri, 17 decembrie, de la ora 17.00, la sala sala de evenimente a instituţiei. Spectacolul „Flori dalbe la fereastra copilăriei” va fi susţinut de cursanţii Şcolii de arte şi meşteşuguri din cadrul centrului de cultură de la clasele de canto popular, muzică uşoară, acordeon, instrumente de suflat, actorie, chitară, arte plastice şi arte vizuale

Joi, 18 decembrie 2014, de la ora 19.00, sunteţi invitaţi la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, unde va avea loc Concertul de Crăciun al Orchestrei de cameră a Centrului de Cultură “Augustin Bena” Alba. Invitaţi de onoare vor fi corul Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia şi soprana Daniela Vlădescu, de la Teatrul de Operetă din Bucureşti.

Vineri, 19 decembrie 2014, de la ora 18.00, acelaşi eveniment este prezentat la Centrul cultural “Lucian Blaga” din Sebeş.

Sâmbătă, 20 decembrie 2014, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor va avea loc concertul extraordinar de colinde al Ansamblului folcloric al Centrului de Cultură “Augustin Bena” Alba cu soliştii Roxana Reche, Maria Filimon, Floricica Moga, Dorina Nariţa, Nicolae Tuhuţ, Cătălin Hasa şi Leontina Farcas, cu grupul “Muguri de tezaur”,  alături de invitaţii Tudor şi Nicolea Furdui Iancu cu formatia “Crai Nou”, Veta Biriş, Adriana şi Mariana Anghel, Giulia şi Ilie Medrea, Mirela Manescu cu grupul de colindatori “Cântec Sălciuan”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. POPA EUGENIA

    luni, 07.12.2015 at 12:44

    De unde cumpar bilete la concertele lunii decembrie.Cele din 17 ,18 sau 20.
    Multumesc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax