Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Wine Christmas” la Alba Iulia. Concert de Crăciun al Orchestrei de Cameră a Județului Alba și rock alternativ cu trupa Urma din Cluj

Publicat

În perioada 17-22 decembrie, Alba Iulia va fi gazda festivalului „Wine Christmas”. De-a lungul celor cinci zile albaiulienii sunt invitaţi şi la alte concerte cu colinde, expoziţie de caricaturi, karaoke, târg de vinuri şi altele. Marţi, la Sala Unirii a Muzeului Unirii din Alba Iulia, începând cu ora 17.00 cântecele de Crăciun sunt tema concertului oferit de Orchestra de Cameră a Judeţului Alba. Miercuri, la Palatul Principilor, va cânta trupa Urma din Cluj Napoca, care va susține un concert de rock alternativ și jazz.

Concertul de Crăciun al Orchestrei de Cameră a Judeţului Alba îşi dă întâlnire cu toţi iubitorii de muzică clasică. Îi are ca invitaţi pe membrii Corului Facultaţii de Teologie din Alba Iulia, dirijat de pr. conf. dr. Domin Adam, soliştii Dragoş Tudor la chitară, Delia Pop, flaut, soprana Geta Plută şi baritonul Andrei Paştiu, dirijaţi de Dan Liviu Cernat. Evenimentul va fi prezentat de prof. Mihaela Gornic, iar intrarea este liberă pentru toţi cei care doresc să vadă şi să asculte muzică clasică, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă.

În cadrul festivalului „Wine Christmas”, miercuri, 18 decembrie, la ora 20.00, la Palatul Principilor va avea loc un concert de rock alternativ și jazz cu trupa Urma din Cluj Napoca, Mani Gutău la voce și chitară, Dominic Csergo la tobe, Sorin Erhan la bas și Jimmy Cserkesz la chitară, Luis Angel Palomino la saxofon și flaut și Ati Panaitescu la percuție.

Programul festivalului nu este definitivat, însă vom reveni cu amănunte îndată evenimentele vor fi stabilite.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Alba și Centrul de Cultură “Augustin Bena”, în parteneriat cu Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia, Liceul de Arte „Regina Maria”, Asociaţia Cultur Art și Asociaţia Sincretic Art.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax