Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

17 noiembrie: Alba Mall sărbătorește 5 ani de existenţă. Invitat special, Andra, într-un super concert

Publicat

După ce v-a ispitit cu cele mai mari reduceri și v-a invitat să participați la cele interesante evenimente, „Orașul din orașul tău” sărbătorește 5 ani de când și-a deschis pentru prima dată porțile. Și cum orice aniversare se sărbătorește în stil grandios, Alba Mall nu se lasă mai prejos și te invită să iei parte la o super petrecere la care invitat special va fi Andra.

În data de 17 noiembrie, centrul comercial Alba Mall își aniversează ziua, iar, pentru a marca evenimentul, reprezentanții centrului comercial vor organiza o petrecere pe cinste cu reduceri, concerte și, nu în ultimul rând, tort. Startul petrecerii va fi dat la ora 20.00, când Andra va urca pe scenă pentru a încânta publicul cu cele mai noi hituri.

Tot de la ora 20.00, magazinele se vor întrece în oferte și vor pune la dispoziţia cumpărătorilor prețuri aniversare. Pasionații de shopping vor avea la dispoziție până la patru ore de reduceri, în care se vor putea răsfăța în magazinele din Alba Malll. Și cum tortul nu poate lipsi de la nici o aniversare, organizatorii vor pune la dispoziție un desert delicios, din care se vor putea înfrupta toți cei prezenți la Alba Mall.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. NEpatriot

    joi, 08.11.2012 at 13:44

    Care magazine se vor intrece in oferte? Alea inchise? Poate Leonardo se va bate in oferte cu Cazinoul Game World, iar clientii zapaciti de asemenea oferte de nerefuzat nu or sa stie ce sa faca sa-si ia incaltari sau sa bage banii la pacanele… HAHAHAHAHAH, ce mai gluma de mall, hahahahahahahaah hahalerelor!

  2. NEpatriot

    joi, 08.11.2012 at 13:48

    Sper ca dupa concert sa nu-i vina Andrei cheful de o gustare la KFC sau McDonalds, ca iar ne facem de ciocolata! Oricum avem 5 ani de pseudoMall!

  3. Pingback: ÎN WEEK-END: Petreceri pentru toate gusturile şi evenimente cu muzică folk şi fitness. Vezi cu ce te îmbie localurile din Alba Iulia | Alba24

  4. angela

    vineri, 16.11.2012 at 22:29

    cat la suta (%) e reducere la shopping??

    • anticul

      sâmbătă, 17.11.2012 at 07:29

      Fii linistita,Angela, mai intai le vor scumpi cu exact atatea procente cu cat va fi „reducerea”. Un pseudo-mall, asa-zise reduceri, dar una peste alta, bine ca au albanezii unde-si pierde vremea cand e frig afara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax