Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

17 noiembrie: Balul Bobocilor, la Colegiul Economic din Alba Iulia. VOTEAZĂ-I pe cei mai populari

Publicat

16 elevi de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia vor intra, pe data de 17 noiembrie, în „cursa” pentru câștigarea titlului de Miss și Mister Boboc 2017. Tema Balului Bobocilor din acest an este „Imagini mitologice în lumea contemporană”.

Elevii de clasa a IX-a vor avea de trecut mai multe probe, printre care cea de prezentare, de cultură generală sau de dans, dar și prin probe surpriză, pregătite de organizatori.

Evenimentul va avea loc vineri, 17 noiembrie, începând cu ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Prezentarea concurenților:

Perechea 1

Anda Lenghel:

„Hei! Eu sunt Anda şi am decis să particip la Bal pentru că sigur va fi o seară de neuitat, atât pentru mine, cât şi pentru colegii mei. Îmi place să mă distrez şi să-mi trăiesc viaţa frumos, dar şi zgomotos! Ador să dansez, să îmi petrec timpul cu prietenii vechi şi, de asemenea, să îmi fac prieteni noi. Aşa că invit toţi prietenii mei să vină să mă susţină şi apoi să ne distrăm aşa cum numai noi ştim, la Balul Bobocilor!”

Adrian Lodroman:

„Salut! Mă numesc Lodroman Adrian Cristian și am 15 ani. Sunt o fire sociabilă și prietenoasă. În timpul meu liber îmi place să înot și să dansez. Motto-ul meu în viață este: „Pentru a reuși un lucru, transformă-l într-o obsesie”. Am ales să particip la acest bal deoarece este o unică experiența și nu vreau să o ratez. Vreau să devin Mister Boboc, așa că mă bazez pe sprijinul vostru.”

Perechea 2:

Anamaria Beanga:

„Bună! Mă numesc Beanga Anamaria, am 15 ani și sunt o fire foarte ambițioasă. Am decis să particip la bal deoarece vreau să mă distrez. Este o experiență nouă ce trebuie trăită de orice licean”

Mihai Ban:

„Salut! Numele meu este Ban Mihai și am 15 ani. Particip la acest bal cu gândul să mă distrez. O să dau tot ce am mai bun și sper să cuceresc juriul și publicul și să devin Mister boboc.”

Perechea 3:

Denisa Marica:

„Salut! Mă numesc Marica Denisa, sunt o fire energică, sociabilă, creativă și îmi place să îi fac pe cei din jurul meu să se simtă bine în prezența mea. Particip la bal pentru că vreau să cunosc oameni noi, să mă distrez și de ce nu, să câștig!” “Prețul victoriei este scump, dar la fel sunt și recompensele.”

Vlad Corpodean:

„Bună! Sunt Vlad Corpodean și am 15 ani. Consider că Balul Bobocilor este un lucru unic în viața mea prin care să cunosc oameni și să mă distrez. Sunt o fire ambițioasă și foarte prietenoasă. Sunt un om agitat dar îmi place mult să ajut oamenii. Respectul și bunul simț mă caracterizează. Aș minți dacă aș spune că nu am emoții, dar simt că mă pot remarca, pot să mă autodepășesc și de ce nu chiar învinge.”

Perechea 4:

Florina Rad:

„Bună! Mă numesc Rad Florina, am 15 ani si sunt o fire sociabilă si zâmbitoare. Îmi place să experimentez lucruri noi, de aceea m-am decis să particip la acest bal. În timpul liber, îmi place să ies cu prietenii, să cânt, să merg la diferite activități, cum ar fii cor sau excursii. Pe viitor, nu sunt decisă ce să urmez, dar mi-ar plăcea o carieră în avocatură. Motto-ul meu în viață este:” Trăiește fiecare clipă ca fiind ultima”. Pentru toate persoanele care mă susțin, și mă încurajează în tot ceea ce fac: vă salut, vă iubesc si vă promit că balul acesta o să fie unul de neuitat.”

Sergiu Fleșeriu:

„Salut! Sunt Sergiu și toată lumea mă consideră o persoană amuzantă. Sunt foarte energic și implicat în tot ceea ce îmi propun sa fac. Îmi place să experimentez lucruri noi, de aceea particip la bal. Cred cu tărie că o să mă distrez, iar cu susținerea dumneavoastră, o să înving.”

Perechea 5:

Karina Alexăndroae

 

„Bună! Mă numesc Karina. Am 15 ani, sunt o persoană energică și îmi place sa încerc lucruri noi. Participarea la balul bobocilor de anul acesta reprezintă o cale de a cunoaște oamenii noi și o experiența de neuitat.”

Dan Stoia:

„Salut! Numele meu este Stoia Dan și am 15 ani. Îmi place să particip la tot felul de activități fie ele educaționale sau sportive,  cea mai mare pasiune a mea este fotbalul căreia îi acord și cel mai mult timp. În timpul liber îmi place să mă distrez cu prietenii mei. Sunt o fire sociabilă, descurcăreață si cu un simț al umorului foarte dezvoltat. Momentan nu am nici un plan de viitor, dar mi-ar placea o carieră în stomatologie. Deocamdată vreau să mă bucur de viață de licean și să nu ratez nici un moment. La balul bobocilor am ales să particip deoarece mi se pare o experiență unică și este o oportunitate de a cunoaște noi oameni.”

Perechea 6

Timea Vereș:

„Bună! Sunt Vereș Timea. Sunt o fire energică, dar in același timp si serioasă. În timpul liber îmi place să mă intâlnesc cu prietenii, să ascult muzică si să explorez cât mai multe locuri noi. Motto-ul dupa care mă ghidez în viață este: “Dacă iubești viața, atunci nu risipii ca un nesăbuit timpul, căci din timp este facută viața”.”

Robert Sebaș:

„Numele meu este Robert Sebaș, am 15 ani și particip la bal deoarece cred cu tărie în valorile personale și sunt convins că talentul și seriozitatea mea mă vor ajuta să realizez ceea ce mi-am propus. Sunt adeptul noilor provocări și cred că aceasta îmi va scoate în evidenţă ambiţia si mă va ajuta să mă integrez mai ușor în liceu. Motto-ul meu este „Învingătorii nu renunţă, iar cei care renunță, nu ajung învingători”. Am nevoie de sprijinul vostru în ceea ce va urma.”

Perechea 7:

Alisa Mezei:

„Mă numesc Mezei Alisa Cristiana și am 15 ani . Sunt o personă deschisă, înțelegătoare și cu un simț al umorului dezvoltat. Sunt o fană a sportului indiferent de acesta, dar preferatul meu și totodată pasiunea mea este dansul. Consider că balul bobocilor este o experiență unică în viață care trebuie trăită la maxim indiferent de rezultat. Mă ghidez după motto-ul : “Să nu îți pierzi niciodată speranța”, de aceea cred și sper că voi deveni Miss Boboc.”

Radu Manciulea:

„Salut! Mă numesc Manciulea Radu, am 14 ani și sunt amuzant și ironic. În momentele importante sunt o persoană serioasă. Îmi place să citesc, să călătoresc și să descopăr locuri noi dar iubesc practicarea sporturilor extreme. Am ales să particip la bal deoarece vreau să câștig, dar principalul motiv este să mă distrez .”

Perechea 8:

Adina  Bar:

„Mă numesc Adina și am 15 ani. Sunt o persoană modestă, ambițioasă și optimistă. Îmi place să dansez și să călătoresc. Am decis să particip la acest bal deoarece îmi plac provocările și totodată acumulez noi experiențe și noi cunoștiințe. Cred cu tărie în valorile mele personale și sunt convinsă că talentul meu și seriozitatea mea mă vor ridica cât mai sus. Sunt aici să mă remarc, și să mă autodepășesc în ceea ce vreau să realizez.”

Robert Olălău:

„Salut! Mă numesc Olălău Robert și am 15 ani. Sunt un băiat ambițios, curajos, iar uneori timid. Îmi place fotbalul și practic acest sport de 5 ani, fiind o metodă de relaxare pentru mine. Particip la bal pentru deoarece este o experiență nouă și sunt convins că o să mă distrez.”

Votează-ți favorita pentru titlul de „Miss Boboc” 2017 la Colegiul Economic

  • Denisa Marica (22%)
  • Anda Lenghel (20%)
  • Alisa Mezei (12%)
  • Anamaria Beangă (11%)
  • Florina Rad (10%)
  • Adina Bar (10%)
  • Timea Vereș (9%)
  • Karina Alexăndroae (7%)
  • Total voturi: 1.292

Loading ... Loading ...

Votează-ți favoritul pentru titlul de „Mister Boboc” 2017 la Colegiul Economic

  • Vlad Corpodean (30%)
  • Robert Sebaș (19%)
  • Adrian Lodroman (13%)
  • Robert Olălău (11%)
  • Mihai Ban (10%)
  • Dan Stoia (6%)
  • Sergiu Fleșeriu (6%)
  • Radu Manciulea (6%)
  • Total voturi: 1.289

Loading ... Loading ...

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax