Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

17 noiembrie: Ziua porților deschise la Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia. Accesul, pe bază de programare

Publicat

Pe data de 17 noiembrie se împlinesc doi ani de când Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia a început seria de evenimente culturale dedicate publicului larg. Și în acest an, în ziua în care este comemorată intrarea în veșnicie a episcopului Igantius de Batthyán, cetățenii și turiștii sunt invitați să viziteze biblioteca și tot ce are ea mai splendid.

Cu acest prilej, publicul se va putea bucura de expoziția permanentă din Aula Magna: „Batthyaneum. Astro-povești și animații mecanice despre Observatorul Astronomic din Alba Iulia”.

Este prima încercare de acest fel de reconstituire a istoriei observatorului astronomic, însoțită și de posibilitatea de a interacționa efectiv cu unele instalații artistice.

„Pentru a evita aglomerările sau cozile, vizita se va putea efectua doar printr-o programare prealabilă, prin telefon: 0258.811939, sau printr-un email, aici: batthyaneum@bibnat.ro.

Gruprurile vor fi de maxim 30 de persoane, iar fiecare grup va avea la dispoziție o oră.

Rugăm vizitatorii să respecte cu strictețe programul pe care îl vor alege pentru a nu interfera cu ora unui alt grup, dar și indicațiile la fața locului ale ghidajului.

Vizitele se vor efectua în intervalul orar 9:00-15:00, pe data de 17 noiembrie, într-o zi de vineri. Programările se pot face până la data de 16 noiembrie, ora 16:30.

Vă rugăm să aveți și un act de identitate la dvs. Nu se percepe nicio taxă”, au transmis reprezentanții Bibliotecii Batthyaneum.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dana

    luni, 06.11.2023 at 23:13

    Bună ziua! Cu tot respectul,va intreb.ca sa vizitam Batthyanem_ul trebuie sa ne luam liber?? Și copii la fel? Program de vizita 9-15?
    Numa’ intreb…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax