Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: ”Un milion de stele pentru nevoiași” la Alba Iulia. Donații pentru vârstnici și familii sărace

Publicat

caritas lumanari Ca în fiecare an, organizațiile Caritas din România adună oamenii într-un gest de solidaritate. Iniţial evenimentul trebuia să aibă loc vineri, 17 octombrie, dar din cauza condiţiilor meteo nefavorabile evenimentul a fost reprogramt în acest sfârşit de săptămână. Astfel că vineri, 24 octombrie  între orele 18-00 şi 20.00, în Parcul Cetății din Alba Iulia, în apropierea fântânii arteziene va avea loc evenimentul „Un milion de stele pentru nevoiași”.

Cei care doresc să dea dovadă de solidaritate și să fie alături de persoanele nevoiașe, pot aprinde o lumânare și să facă o donație chiar la fața locului. Cu banii care se vor aduna, vârstnicii și familiile aflate în nevoie vor avea parte de puțină bucurie.

Anul trecut, la Alba Iulia, s-au adunat 1.737 de lei, bani din care în ajunul Crăciunului, vârstnicii și familiile nevoiașe au primit pachete de alimente. În tottal, au fost adunați 42.367 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax