Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ziua Națională a Curățeniei: Află cum te poți implica în campania ”Let`s do it Romania”, în județul Alba

Publicat

gunoaie pe ampoi

În data de 17 septembrie se organizează la nivel național, dar și internațional, Ziua Națională a Curățeniei. Este vorba despre campania Let`s do it Romania, unde mii de voluntari se implică anual, pentru a curăța diferite zone, din orașul în care locuiesc. 

Din 2010 până în prezent, peste 2 milioane de voluntari au participat la acțiunile și proiectele asociației Let’s Do It, Romania!, oameni care și-au adus contribuția la a avea o natură mai curată.

Voluntarii din Alba, Argeș, București/Ilfov, Bihor, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brașov, Cluj, Caraș-Severin, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Giurgiu, Hunedoara, Harghita, Ialomița, Mehedinți, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sibiu, Sălaj, Satu-Mare, Suceava, Timiș, Tulcea, Teleorman, Vâlcea, Vaslui, Vrancea sunt așteptați pe 17 septembrie să strângă deșeurile din natură și să petreacă o zi alături de oameni dornici să facă fapte bune.

Cei care sunt interesați să se înscrie în campanie, pot obține informații suplimentare de la unul dintre coordonatorii județeni, de pe acest link.

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care își propune curățarea deșeurilor din arealele naturale într-o singură zi. “Let`s Do It, Romania!” face parte din initiațiva globală “Let`s Do It World!”, alături de alte 190 de țări din întreaga lume, una dintre cele mai mari mișcări de voluntariat din lume.

sursă foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ds

    miercuri, 31.08.2022 at 10:52

    Degeaba strângeți ca râurile sunt cos de gunoi.
    Pana nu se dau amenzi serioase pe tema asta nu o sa se rezolve situația.
    Daca are cineva bunăvoința sa meargă pe malul Mureșului și a afluenților vede despre ce e vorba.
    Daca nu găsiți spuneți ca vin eu și va ajut sa vedeți…
    Mureșul este plin de mortăciuni aruncate de oamenii de pe sate… plin de plastice (sticle și saci)….haine…tot ce vreți găsiți în Mureș.
    Este deplorabil

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax