Connect with us
Publicitate

Uncategorized

170 de sancţiuni contravenţionale aplicate de Inspectoratul de Poliție Județean Alba, de Rusalii

Publicat

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a a aplicat, în perioada sărbătorilor de Rusalii, 170 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea normelor de conviețuire socială și a liniștii publice, dintre care patru pentru activitatea de comercializare a bunurilor și 104 pentru circulația pe drumurile publice.

În perioada 1-6 iunie, cu ocazia sărbătoririi de către creştinii ortodocşi şi greco catolici a Rusaliilor, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a luat o serie de măsuri pentru intensificare acţiunilor, suplimentarea efectivelor de siguranţă publică şi prezenţa echipajelor de poliţie rutieră în locurile aglomerate, în vederea prevenirii evenimentelor negative.

Au acţionat, zilnic, peste 150 de poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi alte structuri, care au fost organizaţi în echipaje mixte de ordine şi siguranţă publică formate din poliţişti, jandarmi şi poliţie locală, astfel că nu au fost înregistrate evenimente grave de tulburare a ordinii şi siguranţei publice.

În această perioadă, poliţiştii au constatat un număr total de 19 infracţiuni, din care 8 de natură judiciară, 6 la regimul circulaţiei rutiere şi 5 de altă natură.

De asemenea, au fost aplicate un număr total de 170 de sancţiuni contravenţionale, din care 62 la Legea 61 din 1991 republicată pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, patru la Legea 12/1990 privind activitatea de comercializare a bunurilor şi 104 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, (majoritatea pentru viteză excesivă, depăşire neregulamentară şi consum de alcool).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax