Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

18 – 20 octombrie: “Târgul de carte pentru copii” la Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia

Publicat

Clubul de carte “Cu copiii la povești” organizează “Târgul de carte pentru copii”, Ediția a V-a. Între 18-20 octombrie 2024, Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia va fi spațiul de poveste cu cele mai multe cărți pentru copii, întâlniri cu autori, lansări de carte, ateliere, premii și multe surprize!

Pe an ce trece, Târgul de carte pentru copii aduce weekend-ul cu cele mai multe evenimente și activități dedicate copiilor și cărților.

Un maraton zilnic de 10 ore pline de poveste și magie creată cu fiecare întâlnire între autori, facilitatori de ateliere creative, creatori de lumi de basm și imaginație.

Astfel, pentru 3 zile, tărâmul de basm se mută la Alba Iulia cu cele mai bune oferte la cele mai bune cărți pentru copii datorită editurilor Nomina, Humanitas Junior, Litera, Grup Editorial Art, DPH, Arco Iris, Zorio, Cartemma, Carusel Books, My Sectret Land, Colecția de carte și artă Cristian Harnău Iași, Naty’s Quiet Books, Usborne Turda și librăriilor Raftul cu cărți și Humanitas Alba Iulia și prietenilor de la Happy Color!

Din programul de activități, vă invităm să le alegeți pe cele preferate, să le treceți în agendă și să ne vedem cu toții la cea mai mare sărbătoare a cărților din județ, au transmis organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate