Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

18-26 august: Cercetașii din Alba Iulia, în tabăra de vară, la Sălciua. Vor celebra 100 de ani de la Marea Unire

Publicat

Ca în fiecare an, cercetașii din Alba Iulia vor pleca în tabăra de vară, de această dată la Sălciua, județul Cluj, în perioada 18 – 26 august. Cei 140 de participanți ai taberei vor avea parte de activități interesante, de drumeții și momente speciale în jurul focului.

Pentru că este Anul Centenar și pentru că întreaga comunitate se pregătește de sărbătoare, cercetașii au ales în acest an, prin tematica taberei, să celebreze 100 de ani de la Marea Unire. Motivul pentru care cercetașii vor pleca pentru o perioadă la Sălciua este tocmai pentru că misiunea lor este una secretă și vor avea 9 zile la dispoziție pentru pune lucrurile în ordine.

În aceasta perioadă, cercetașii vor avea două zile în care își vor ridica tabăra, își vor amenaja umbrare, locuri de servit masa și alte facilități necesare. Vor pleca în drumeții în apropierea zonei și vor încerca astfel să se apropie de natură, să descopere lumea înconjurătoare. În acest an cercetașii își propun să învețe să manevreze o canoe, astfel că dacă vremea ține cu ei și râul Arieș este permisiv, noua aventură a cercetașilor va fi să iasă cu canoele pe râu și să învețe să vâslească.

„Nici în acest an nu vor lipsi Olimpiada, unde va exista o mică competiție între grupele de cercetași, sau Jocul, dedicat muncii în echipă și închegării grupurilor de cercetași, indiferent de vârstă.

Părinții și prietenii sunt invitați să ne viziteze în data de 25 august, sâmbătă, la Ziua Porților Deschise.

Tabăra din acest an este o celebrare atât a celor 100 de ani de la Marea Unire”, au transmis reprezentanții Centrului Local „Axente Sever” Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax