Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

18 decembrie: Bal de Crăciun la Aiud organizat de elevii Colegiului Național „Titu Maiorescu”

Publicat

Ca în ficare an, în preajma sărbătorilor de iarnă școlile din județ organizează serbări ce vestesc sorirea Crăciunului. Cu prilejul sărbătorilor lunii decembrie, Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud organizează marți, 18 decembrie, balul de Crăciun. Evenimentul va avea loc la Centru Cultural „Liviu Rebreanu” din Aiud cu începere de la ora 17.00.

Cei care vor participa la balul de Crăciun îi vor putea admira pe elevii Colegiului, care vor colinda, vor dansa sau vor face scenete cu tematica iernii. De asemenea, cei prezenți se vor putea bucura și de un moment de dans sportiv susținut de grupul „Top Dance 2007” coordonat de antrenorul Alin Roșa. Nostalgici după colindele copilăriei sau simpli spectatori ai luminilor lunii decembrie, publicul larg este așteptat cu căldură.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax