Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

18 mai: „Nunta de aur”, organizată de Primăria Alba Iulia pentru cuplurile trainice din oraş. Documente pentru înscriere

Publicat

Cuplurile care au rezistat 50 de ani împreună sunt sărbătorite de Primăria Alba Iulia, În acest an, evenimentul “Nunta de aur” este organizat în data de 18 mai.

Administraţia locală nu vrea să îi excludă sau să îi marginalizeze pe cei care au trecut de ceva timp de prima tinereţe, astfel că, încă din anul 2007, cuplurile care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie sunt celebrate. Anul acesta, suma alocată pentru organizarea nunţii de aur este de 50.000 de lei. Fiecare cuplu va fi premiat cu suma de 300 de lei, lucru care s-a întâmplat în fiecare an începând cu 2008.

Sunt aşteptate să participe la acest eveniment toate cuplurile din Alba Iulia care în anul 2014 împlinesc 50 ani de  căsătorie. Înscrierea se va face pe baza documentelor de identitate şi a certificatelor de căsătorie, la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice, strada Libertăţii nr. 21, de luni până vineri, între orele 8.00 şi 16.00, până la data de 1 Mai 2014. Relaţii la telefon 0258/810565.

Evenimentul este deja unui tradițional pentru Alba Iulia și va avea loc în luna mai cu ocazia „Zilei Internaţionale a Familiei”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax