Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

18 medalii câștigate de sportivii din Alba Iulia la Campionatul Național de Karate Kyokushin IFK România

Publicat


Clubul Sportiv Budo Apulum din Alba Iulia a participat la Campionatul Național de Karate Kyokushin IFK România care s-a desfășurat la Sibiu, cu 16 sportivi cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani.

Acest eveniment a fost organizat de către Federația de Karate Knock Down și Clicker IFK România condusă de Christian Hirsch, sub egida International Federation of Karate și de către Clubul Sportiv DragonSib din Sibiu al lui Zeno Oprea.

Elevii antrenați de Sensei Ştefan Străuţ, care au participat la această competiţie s-au situat la înălțime cu rezultate de excepție la probele de kata (îndemânare tehnică) și kumite (luptă).

Toți participanții Clubului Sportiv Budo Apulum au cucerit podiumul aducând un total de 18 medalii în Cetatea Alba Carolina: 7 medalii de aur, 6 medalii de argint și 5 medalii de bronz.

Bilanțul rezultatelor:

Faur Ilinca – locul 1 kumite fete 10-11 ani, locul 1 kata fete 10-11 ani

Iacob Briana – locul 1 kumite fete 12-13 ani, locul 2 kata fete 12-13 ani

Rus David – locul 3 kumite băieți 5-7 ani

Roman Flavius – locul 1 kumite băieți 5-7 ani

Todescu David – locul 2 kumite băieți 5-7 ani

Maier Denis – locul 3 kumite băieți 5-7 ani

Cîmpean Andrei – locul 2 kumite băieți 5-7 ani

Lăcătuș Mario – locul 2 kumite băieți 5-7 ani

Florian Mihnea – locul 1 kumite băieți 5-7 ani

Luca David – locul 3 kumite băieți 5-7 ani

Bernschutz David – locul 2 kumite băieți 8-9 ani

Iosa Andrei – locul 3 kumite băieți 11-12 ani

Iosa Cătălin – locul 3 kumite băieți 15-16 ani

Cristea Paul – locul 1 kumite băieți 15-16 ani

Petraș Bogdan – locul 2 kumite băieți 13-14 ani

Cornea Cosmin – locul 1 kumite băieți 15-16 ani

“Suntem foarte mândri că am reprezentat Municipiul Alba Iulia la acest mare eveniment și suntem bucuroși că astfel am adus onoare municipiului nostru totodată.

Putem spune că încă odată am dovedit că suntem cei mai buni prin seriozitatea și antrenamentul de karate kyokushin pe care îl facem în Clubul Sportiv Budo Apulum din Alba Iulia.

Adresăm mii de mulțumiri părinților care au susținut participarea acestor copii minunați la această competiție de nivel național.

Mulțumiri la superlativ adresăm și organizatorilor acestui eveniment important, care au dat dovadă de profesionalism, promptitudine și fair-play”, a declarat Sensei Ștefan Străuţ.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ECONOMIE

TOP județe după datoria publică înregistrată la finalul anului 2019. Pe ce loc se află Alba

Publicat

Județul Alba se află la mijlocul clasamentului în topul pe țară după datoria publică înregistrată la finalul anului 2019. Datoria publică totală a României a însumat peste 366,4 miliarde lei, la finalul lunii noiembrie 2019. Mai exact, fiecare cetățean este dator cu 18.770 lei. Bineînțeles, în această valoare intră și datoria locală, adică împrumuturile făcute […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Câți kilometri de drumuri de pământ sau pietruite mai sunt în județul Alba, la începutul anului 2020

Publicat

Niciun km de drum județean din Alba nu este în stare foarte bună, la ora actuală, potrivit situației prezentate de Consiliul Județean (CJ) pentru ședința din 23 ianuarie. Doar drumuri în stare bună sunt, adică 726 km (83,3%). Mai sunt încă 186 km de drumuri pietruite și alți 31 km de drumuri de pământ. Reţeaua […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Cum va arăta noua creșă ce va fi construită la Alba Iulia. Spații de joacă amenajate pe acoperiș

Publicat

La Alba Iulia, în zona cartierului Orhideelor, se pregătește construirea unei creșe cu spații moderne, multifuncționale și atractive pentru copii. Proiectul a ajuns la faza studiului de fezabilitate. Locația vizată este în zona cartierului Orhideelor, pe Strada Lalelelor, nr. 97 A, lângă Unitatea Militară 01684. Clădirea va fi construită pe o parcelă de 2.065 de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania și la munte până în 3 februarie. Se încălzește câteva zile, apoi din nou frig. Prognoza pe două săptămâni

Publicat

Vremea se încălzește de miercuri, iar din 30 ianuarie se va răci din nou. Vor mai fi câteva ninsori și ploi, dar slabe și doar local. Administrația Națională de Meteorologie transmite prognoza de vreme până în 3 februarie, în regiuni din țară. În Transilvania, în primele zile de prognoză valorile maxime de temperatură vor fi […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate