Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

18 medalii câștigate de sportivii din Alba Iulia la Campionatul Național de Karate Kyokushin IFK România

Publicat


Clubul Sportiv Budo Apulum din Alba Iulia a participat la Campionatul Național de Karate Kyokushin IFK România care s-a desfășurat la Sibiu, cu 16 sportivi cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani.

Acest eveniment a fost organizat de către Federația de Karate Knock Down și Clicker IFK România condusă de Christian Hirsch, sub egida International Federation of Karate și de către Clubul Sportiv DragonSib din Sibiu al lui Zeno Oprea.

Elevii antrenați de Sensei Ştefan Străuţ, care au participat la această competiţie s-au situat la înălțime cu rezultate de excepție la probele de kata (îndemânare tehnică) și kumite (luptă).

Toți participanții Clubului Sportiv Budo Apulum au cucerit podiumul aducând un total de 18 medalii în Cetatea Alba Carolina: 7 medalii de aur, 6 medalii de argint și 5 medalii de bronz.

Bilanțul rezultatelor:

Faur Ilinca – locul 1 kumite fete 10-11 ani, locul 1 kata fete 10-11 ani

Iacob Briana – locul 1 kumite fete 12-13 ani, locul 2 kata fete 12-13 ani

Rus David – locul 3 kumite băieți 5-7 ani

Roman Flavius – locul 1 kumite băieți 5-7 ani

Todescu David – locul 2 kumite băieți 5-7 ani

Maier Denis – locul 3 kumite băieți 5-7 ani

Cîmpean Andrei – locul 2 kumite băieți 5-7 ani

Lăcătuș Mario – locul 2 kumite băieți 5-7 ani

Florian Mihnea – locul 1 kumite băieți 5-7 ani

Luca David – locul 3 kumite băieți 5-7 ani

Bernschutz David – locul 2 kumite băieți 8-9 ani

Iosa Andrei – locul 3 kumite băieți 11-12 ani

Iosa Cătălin – locul 3 kumite băieți 15-16 ani

Cristea Paul – locul 1 kumite băieți 15-16 ani

Petraș Bogdan – locul 2 kumite băieți 13-14 ani

Cornea Cosmin – locul 1 kumite băieți 15-16 ani

“Suntem foarte mândri că am reprezentat Municipiul Alba Iulia la acest mare eveniment și suntem bucuroși că astfel am adus onoare municipiului nostru totodată.

Putem spune că încă odată am dovedit că suntem cei mai buni prin seriozitatea și antrenamentul de karate kyokushin pe care îl facem în Clubul Sportiv Budo Apulum din Alba Iulia.

Adresăm mii de mulțumiri părinților care au susținut participarea acestor copii minunați la această competiție de nivel național.

Mulțumiri la superlativ adresăm și organizatorilor acestui eveniment important, care au dat dovadă de profesionalism, promptitudine și fair-play”, a declarat Sensei Ștefan Străuţ.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

CÎMPENI

FOTO: Drama unei familii din Câmpeni, în prag de sărbători. Focul le-a mistuit o casă și mare parte din agoniseală

Publicat

incendiu campeni

O casă a ars din temelii marți seara, 10 tone de mâncare pentru animale și o mare parte din agoniseala unei familii din Fața Abrudului, Câmpeni, au fost distruse de foc. Doar ajutorul vecinilor, intervenția pompierilor și o minune au făcut ca incendiul să nu cuprindă toată propritatea familiei Morariu. Un accident la aprinderea lemnelor […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Platformă din România a British American Tobacco, atacată de hackeri. Au cerut răscumpărare pentru recuperarea datelor

Publicat

securitate cibernetica hacker internet

O platformă românească deținută de compania British American Tobacco a fost afectată de un atac cu malware de tip ransomware și o scurgere de date. Datele se aflau într-o bază Elasticsearch nesecurizată, pe un server localizat în Irlanda, iar volumul de date a fost de aproximativ 325 GB. În plus, au descoperit că hackerii au […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Pieton accidentat MORTAL în zona unei treceri de pietoni din Alba Iulia. Victima este un bărbat de aproximativ 50 de ani

Publicat

Un pieton a fost acroșat miercuri seară, în apropierea unei treceri de pietoni din Alba Iulia, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Alba. Acesta a fost lovit, la prima vedere, destul de grav.  Accidentul s-a produs în apropiere de BRD, în centrul municipiului, la intersecția străzilor Iuliu Maniu cu Ardealului.  UPDATE 1: Ora 18.25: […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Peste 22.000 de persoane condamnate au fost eliberate prin recurs compensatoriu. În top, tâlhăria și furtul

Publicat

inchisoare

Peste 22.000 de deținuți au fost eliberați prin recurs compensatoriu, în ultimii doi ani, potrivit Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. Majoritatea erau condamnați pentru tâlhărie sau furt, dar sunt și infractori care erau după gratii pentru omor, care acum sunt în libertate. Reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor au precizat, marţi, pentru Agerpres, că, de la data […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate