Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

18 octombrie: Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, la Alba Iulia. Oportunități de angajare

Publicat

locuri de munca

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Alba anunță organizarea Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți în data de 18 octombrie 2019. Evenimentul se desfăşoară în Sala de conferinţe PAEM situată în Alba Iulia, strada Bucovinei, nr. 6 (Zona Piaţa Centru) și are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceștia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung. La acest eveniment, pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Absolvenții înregistrați la agențiile pentru ocuparea forței de muncă pot beneficia de prime de inserție, urmare a angajării cu normă întreagă, pe o perioadă mai mare de 12 luni.

Angajatorii pot beneficia de subvenții, conform prevederilor Legii nr. 76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, dacă oferă absolvenților oportunitatea de a ocupa locurile pe care le au disponibile.

Agenții economici care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la Bursa generală a locurilor de muncă pentru absolvenți, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce pot fi oferite în cadrul bursei la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă, sau le pot transmite pe adresa de e-mail: ajofm@ab.anofm.ro

Reprezentanții AJOFM Alba au transmis că participarea la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți este gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax