Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

19-22 mai: ADR Centru organizează la Alba Iulia şi Sibiu întâlniri de lucru pentru oamenii de afaceri români şi germani

Publicat

ADR Centru Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru va găzdui, în perioada 19-22 mai, o misiune economică la care participa companii şi organizaţii din trei landuri din zona de Est a Germaniei: Landul Brandenburg, Landul Turingia şi Landul Saxonia-Anhalt.

Misiunea economica este organizata sub egida reţelei europene Enterprise Europe Network, prin organizaţiile sale din Regiunea Centru (ADR Centru) şi Landul Brandenburg (ZAB).

Evenimentul este organizat în parteneriat cu organizaţia Germany Trade and Invest, care reprezintă interfaţa principală a Ministerului Federal al Economiei din Germania pentru dezvoltarea contactelor de afaceri dintre firmele germane şi cele de peste hotare.

Prin acest eveniment se urmăreşte realizarea de contacte şi stabilirea de parteneriate de afaceri între companiile străine participante şi firme din Transilvania, dar şi realizarea de schimburi de experienţă cu organizaţii din domenii similare.

În cadrul vizitei acestei delegaţii economice, organizaţia Germany Trade & Invest, cu sprijinul ADR Centru şi al Reprezentanţei Landului Brandenburg în Regiunea Centru, organizează Bursa Investitorilor şi a Oamenilor de Afaceri, ce va avea loc în Alba Iulia la Hotel Mercur, în miercuri dimineaţa, 20 mai şi la Sibiu la Hotel Golden Tulip, joi după-amiaza, 21 mai.

România şi Germania sunt de mulţi ani parteneri economici şi comerciali de succes. Misiunea economică din acest an este dezvoltată împreună cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru, precum şi cu sprijinul Camerelor de Comerţ şi Industrie din Transilvania. În cadrul evenimentului Bursa Investitorilor şi Oamenilor de Afaceri germani şi români va vor sta la dispoziţie pentru discuţii reprezentanţi ai unor firme selectate din zona de est a Germaniei, precum şi alţi experţi economici.

Domeniile de activitate pe care se axează întâlnirile dintre companii la această Bursă a oamenilor de afaceri sunt: construcţiile civile şi industriale, constructiile de case din lemn, furnizarea de produse din lemn, producţia de articole de mobilier, fabricarea de articole de îmbrăcăminte şi formarea profesională.

Toate aceste aspecte se vor subsuma activităţii de dezvoltare economică a judeţelor din Regiunea Centru.

În cadrul unui seminar al investitorilor, specialiştii participanţi vor prezenta modul în care o firmă românească poate profita de o investiţie realizată într-unul din noile Landuri Federale.

Ca potenţială piaţă de afaceri, Germania de Est este interesantă datorită infrastructurii sale foarte bine dezvoltate, datorită poziţiei sale strategice în inima Europei, datorită ofertei sale în domeniul forţei de muncă înalt calificate, dar şi datorită productivităţii sale aflate în continuă creştere, transmit reprezentanţii ADR Centru.

Mai jos, programele evenimentelor de la Alba Iulia şi Sibiu:

AGENDA_20_Alba Iulia

AGENDA_21_Sibiu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax