Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

19 iunie: Festivitatea de absolvire a Promoției 2021 a Universității „1 Decembrie 1918”, în Piața Cetății din Alba Iulia

Publicat

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia va organiza sâmbătă, 19 iunie, Festivitatea de absolvire a Promoției 2021, eveniment ce marchează 30 de ani de la înființarea UAB. Ceremonia va începe de la ora 11:00, în Piața Cetății din Cetatea Alba Carolina. 

Absolvenții vor primi flyere cu Imnul Gaudeamus și cu „Jurământul Absolventului UAB”, jurământ care se va rosti  în cadru festiv, în timpul ceremoniei.

Festivitatea va include și momentul simbolic de predare a Cheii Promoției, precum și decernarea diplomelor pentru cei mai merituoși dintre absolvenții tuturor programelor de licență și de masterat.

Participanții vor păstra distanțarea și vor purta măști de protecție. Ținutele festive complete, personalizate pe facultăți, vor fi puse la dispoziție gratuit de către UAB (prin închiriere pe durata festivității). Absolvenții vor primi în dar eșarfele personalizate pe facultăți.

Reamintim faptul că anul trecut, din cauza pandemiei, evenimentul a avut loc online, pe pagina oficială de Facebook a universității.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax