Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

19 persoane au ajuns la urgențe după ce au participat la Revelionul organizat de o pensiune din Alba Iulia

Publicat

De la distracție, la spital! 19 persoane au ajuns la spital direct de la petrecerea de Revelion, după ce au consumat bucatele pregătite pentru masa festivă la bucătăria unei pensiuni din Alba Iulia. Surse din cadrul DSP au declarat că 14 persoane au ajuns la spital cu salvarea și alții cu mașinile proprii. În total ar fi vorba despre 19 oameni care au acuzat dureri de burtă. Nici o persoană nu a rămas internată. Este vorba despre pensiunea Select.

Echipe ale Direcției de Sănătate Publică, ale Oficiului pentru Protecția Consumatorului și ale Direcției Sanitar-Veterinare au început o anchetă. Au fost recoltate probe și rezultatele vor fi disponibile în următoarele 3 zile. Nicio instituție nu a anunțat incidentul din proprie inițiativă. La pensiunea respectivă au sărbătorit revelionul circa 250 de oameni.

UPDATE: Potrivit DSP Alba, după prima raportare, luni dimineața, au fost înregistrate 14 persoane care au solicitat intervenții medicale la UPU în urma situației de la pensiunea respectivă. DSP a declanșat un control igienico sanitar prin care s-au prelevat probe din alimente, o anchetă epidemiologică și teste de sanitație de pe utilajele de lucru din bucătăria pensiunii și de pe mâinile personalului. Reprezentanții DSP spun că niciuna dintre persoanele care s-au prezentat la UPU Alba nu au fost spitalizate.

”Pensiunea Select-Alba. Revelionul 2018. Dezamăgire (…) Și că să încheiem apoteotic… până acum au plecat 7 salvări cu persoane cărora le este rău… de la pește probabil. Să sperăm că noi scăpam. În final cel puțin 30 de persoane au ajuns la spital. Trist. Noi și poate alții au mai mestecat pestele cu pricina încă o dată… acasă. Azi ne dregem cu ceai… deh, ce să facem… Rușine organizatorilor” este mărturia unei participante la petrecerea de revelion organizată de Pensiunea Select.

Un alt participant la petrecere a confirmat incidentul şi a spus că până la momentul apariţiei problemelor medicale, totul a fost în regulă: ”Şi noi ne-am petrecut noaptea de revelion la aceasta locaţie şi până la incidentul cu persoanele bolnave nouă personal ne-a plăcut maxim. Meniul a fost în concordanţa cu preţul plătit de noi toţi, care cred că a fost cel mai mic din oraş. Am avut şi noi 2 persoane (prieteni) la noi la masă care au ajuns la spital însă după investigaţiile de rigoare şi o doză de perfuzii au fost eliberaţi cu restricţii la mâncare 2 zile şi cu medicamentaţie. Din spusele prietenilor noştri implicaţi se pare ca e posibil sa fi fost o problema la aperitive nicidecum de la peste. Însănătoşire grabnica tuturor si un an nou aşa cum va doriţi.”

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. ioo

    luni, 01.01.2018 at 23:10

    De asta,cel mai bun revelion,este acasa,cu prieteni si familia!!

  2. stefan

    marți, 02.01.2018 at 15:18

    ne pare rau de cele intimplate ,dar mi se parea corect sa luati un punct de vedere si din partea unitati,,si celor cazati in unitate si la cei care au petrecut pina la 7 dimineata cind au plecat ultimi invitati ,,,,in ceea ce priveste postarea doamnei,in urma discutiilor avute cu sotul dinsei a spus ca au fost exagerate facinduse la suparare ,, multumim celor care au ales sa petreaca noaptea dintre ani la aceasta unitate,,,

    • O participanta

      miercuri, 03.01.2018 at 21:38

      Am participat la revelion si am fost printre „victimele” care au ajuns la UPU, apoi la contagioase eu si tot grupul nostru…dar pt asta nu inseamna ca trebuie sa acuz administratorul sau sa stric reputatia localului. Toata stima pt atitudinea d-nul Stefan. Multumim si o sa mai venim. Se putea intampla oricui….

  3. Gogu

    miercuri, 03.01.2018 at 11:23

    Acuma ce sa zicem mai fane?! Ca a fost extraordinar dar ne-am c.. At le noi?! Ai dat-o in bara zgarcitule! Sper sa nu-ti mai calce nimeni pragul in 2018.Numai dupa castig umblati dar uiti de clientul care vine cu banii. Ba Fane! Banii sunt la noi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax