Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

2-29 septembrie: Ediţia de toamnă a programului „Litoralul pentru toţi”. Vezi care sunt tarifele

Publicat

În perioada 2-29 septembrie se va desfăşura ediţia de toamnă a programului „Litoralul pentru Toţi„. Astfel că tarifele maximale, fără mic dejun, pentru un sejur de şase nopţi, pentru o persoană ajung la 205 lei la un hotel de o stea, 235 de lei la un hotel de două stele, 265 de lei la un hotel de trei stele.

Pentru cei care aleg oferte cu mic dejun, la un hotel cu două stele tarifele sunt de 315 lei, 425 de lei la un hotel de trei stele, 485 de lei la un hotel de patru stele şi 605 lei la un hotel de cinci stele.

De asemenea, turiştii beneficiază de o opţiune suplimentară, respectiv varianta all inclusive, care asigură trei mese, servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă.

Pentru sejururi all inclusive de 5 nopţi pentru o persoană, tarifele maximale ajung până la 765 de lei la un hotel de trei stele, 875 de lei la un hotel de patru stele şi 985 de lei la un hotel de cinci stele.

Valoarea tarifelor va fi stabilită de fiecare prestator de servicii. Programul a fost lansat de Asociaţia Litoral-Delta Dunării, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).

Sursa: mediafax

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax