Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

2-8 februarie: Tabăra de chitară „ Acustic Live Music Camp ” la Râmeț. Concerte, lansări de carte dar și alte surprize. Vezi cum te poți înscrie

Publicat

Tabăra de chitară „ Acustic Live Music Camp” își deschide porțile și în acest an pentru cei pasionați și pentru cei care doresc să învețe să cânte la acest instrument. Tabăra se va desfăşura în perioada 2-8 februarie, în judeţul Alba, aproape de Mănăstirea Râmeț, se adresează iubitorilor de chitară indiferent de nivelul tehnic cu vârsta minimă de 10 ani.

Cursurile sunt structurate pe nivel începător – mediu – avansat şi acoperă majoritatea tipurilor de chitară: chitara electrică, chitară acustică corzi de metal, chitară acustică corzi de nylon. Dintre stilurile abordate amintim: flamenco, chitară clasică, folk, chitară electrică, pop, blues, country, rock, jazz clasic, fusion, hard rock, metal.

Acestea se vor desfășura zilnic după un program bine definit iar profesorii-artişti (totodată consultanţi artistici) invitaţi la ediţia din acest an sunt au experienţă scenică şi didactică. În funcţie de numărul celor înscrişi şi de preferinţele acestora, vor fi prezenţi: Andras Varga, Andrei Roşulescu, Iarina Copuzaru, Silvan Stâncel.

În cadrul fiecărei serii vor avea loc concerte, lansări de carte, lansări de CD, conferințe și discuții tematice.

În funcţie de apariţia sponsorilor vor organizeaza concursuri cu premii sau eventual reduceri la costurile de participare.

„Intenționez ca tabăra de chitară Acustic Live Music Camp să devină o tabără internațională, un eveniment cultural-artistic-educativ care să atragă iubitori de chitară din toate colturile lumii. Faptul că în cele sase ediții au venit tot mai mulți doritori din țara ne-a determinat ca uneori să organizăm câte două serii pe an. Am reușit ca în ultimii doi ani să dăm taberei și un caracter social prin acordarea unui loc gratuit unui tânăr dintr-un centru de plasament și sper ca de acum înainte prin bunăvoința sponsorilor să reușim să păstrăm acest caracter și în continuare. Doresc să mulțumesc tuturor celor care au participat deja la acestă tabără pentru încrederea acordată și îi asigur că și acestă ediție va fi una foarte interesantă. Facem demersuri la ora actuală pentru a asigura premii constând în chitare, premii financiare dar nu numai. Le vom anunța pe parcurs în funcție de apariția lor. Nu în ultimul rând doresc să mulțumesc întregii echipe pentru sprijinul acordat și fără de care evenimentul nu ar fi putut avea loc: Pensiunea Râmeţ, Andraş Varga, Andrei Roşulescu, Iarina Copuzaru, sponsorii, partenerii și mass-media care ne-a promovat.” a declarat organizatorul Silvan Stâncel.

Cei interesați pot găsi detalii și informații complete despre tabăra de chitară pe www.tabarachitara.ro www.tabarachitara.ro sau la numărul de telefon: 0744 139 023

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax