Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

2 aprilie: „reCycle your energy”, organizat de asociația Biciclim, la Alba Iulia. Tură cu bicicletele, ateliere și concursuri

Publicat

Albaiulienii pasionați de ciclism sunt invitați sâmbătă, 2 aprilie, la evenimentul „reCycle your energy!”. Organizatorii, ONG-ul Biciclim Alba, au pregătit activități relaxante, între care o tură cu bicicletele spre Vințu de Jos, ateliere pentru bicicliști, jocuri, tombole, concursuri și o gustare delicioasă. 

„Primăvara este anotimpul în care natura revine la viață. După o iarnă lungă și grea este momentul să ne întâlnim, în sfârșit, și să biciclim împreună.

În data de 2 aprilie 2022 ne vedem la ora 10, în fața Catedralei Încoronării din Alba Iulia și pornim în plimbare spre Vințu de Jos.

Va fi o activitate relaxantă, potrivită oricărui participant, care ne va încărca de energie și bucurie.

Pe lângă tura de biciclit, am pregătit o mulțime de ateliere pentru bicicliști, jocuri de manevrare, tombole, concursuri și o gustare delicioasă.

Dacă vrei să pedalezi și nu ai cu cine, sau să înveți sa circuli corect, ori poate vrei să afli cum să îți întreții corect bicicleta, aceasta este șansa ta.

Haide împreună cu noi să scoatem bicicletele de la naftalină și să ne distrăm”, au transmis reprezentanții Biciclim Alba.

Această activitate se realizează în parteneriat cu Asociația Xeo, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și Rotary Club Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax