Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

2 noiembrie: ”Ani de Liceu” – Balul Bobocilor, la Colegiul Economic din Alba Iulia. VOTEAZĂ-I pe cei mai populari

balul bobocilor economic

Publicat

În ”cursa” pentru câștigarea titlului de Miss și Mister Boboc 2018, la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia, au intrat 14 elevi. Pentru a câștiga cel mai râvnit titlu al liceului, cei 14 elevi de clasa a IX-a vor avea de trecut prin mai multe probe pregătite de organizatori. Tema balului de anul acesta este ”Ani de liceu”.

Elevii de clasa a IX-a vor avea de trecut mai multe probe, printre care cea de prezentare, de cultură generală sau de dans, dar și prin probe-surpriză, pregătite de organizatori.

Evenimentul va avea loc vineri, 2 noiembrie, începând cu ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Prezentarea concurenților:

Perechea 1: Ioana Alisa Breaz – Alberto Conti

„Hei! Breaz Ioana Alisa mă numesc, am 14 ani și îmi place foarte mult sportul. Sunt campioană la karate, judo și mai fac și atletism. Sunt o fire energetică, ambițioasă și de aceea particip la Balul Bobocilor”.

Bună, mă cheamă Alberto, am 14 ani și practic fotbal de performanță. În timpul liber îmi place să fac sport și sa ies cu prietenii. Sper sa ma votați si ne vom vedea la Balul Bobocilor.

Perechea 2: Delia Onea – Victor Lupo Nicolae

„Hei! Mă numesc Onea Delia, am 15 ani și sunt o fire sociabilă, veselă şi zâmbitoare. Îmi place să încerc lucruri noi, de aceea particip la bal, dar și pentru că e un eveniment unic în viață, pe care nu aș vrea să-l ratez. Motto ul meu este: Nu riști, nu câștigi”.

„Bună! Mă numesc Victor Lupo Nicolae și am o fire mai sportivă, practic atletism de 3 ani la cel mai înalt nivel, fapt care m-a facut să avansez în tot ceea ce fac. În viaţă m-au ajutat atât simţul umorului, cât şi comportamentul meu deschis. Am ales să particip la Balul bobocilor deoarece este o ocazie unică”.

Perechea 3: Bianca Ioana Florea – Marius Antonio Ioaniciu

„Bună! Mă numesc Florea Bianca Ioana, am 15 ani și am decis să particip la Balul Bobocilor pentru că sper că va fi o amintire de neuitat. Sunt o fire prietenoasă, sociabilă, curajoasă și energică. În timpul liber îmi place să mă uit la seriale, filme sau să ies cu prietenii”.

 

„Hei! Sunt Ioaniciu Marius-Antonio, am 15 ani, îmi place să cânt și să mă distrez. Sunt o fire deschisă și sociabilă și de aceea m-am înscris la bal, pentru că vreau să câştig titlul de Mister Boboc„.

Perechea 4: Andreea Mierlă – Alexandru Radu Vlad

„Salut! Mă numesc Mierlă Andreea, am 14 ani, sunt o persoană sociabilă și îmi place să îmi petrec timpul cu prietenii. Îmi place să mă distrez și să dau tot ce am mai bun pentru a câștiga titlul de Miss Boboc”.

„Salut! Mă numesc Vlad Alexandru Radu și am 15 ani. Sunt o fire prietenoasă și foarte ambițioasă, iar în timpul liber îmi place să joc fotbal. Am ales să particip la bal, deoarece este o experiență pe care nu aș vrea să o ratez”.

Perechea 5: Georgiana Cristea – Gabriel Elis Roi

„Bună! Numele meu este Cristea Georgiana și am 15 ani. Sunt o fire sociabilă şi amuzantă, din punctul meu de vedere participarea la balul bobocilor este o experiență unică pe care orice liceean ar trebui să o trăiască! Eu am decis să particip la bal deoarece vreau să mă distrez și, de ce nu, să câştig titlul de Miss Boboc!”

„Bună! Mă numesc Elis Roi Gabriel și am 15 ani. Am decis să particip la Balul Bobocilor deoarece este o experiență frumoasă. Îmi place să petrec timp în aer liber și să mă distrez alături de cei dragi”.

Perechea 6: Ioana Maria Popa – Tudor Muntean

„Bună! Sunt Popa Ioana Maria și am 15 ani. Am intrat în Balul Bobocilor deoarece cred că e o experiență unică care îmi va da ocazia să cunosc persoane și în același timp mă ajută să mă dezvolt pe mine personal. Sunt o fire sociabilă, foarte prietenoasă, sinceră și, de ce nu, chiar si curajoasă. Motto-ul meu în viață este Învingătorii nu renunţă, iar cei care renunță, nu ajung învingători. Îmi doresc, în ceea ce va urma, să am sprijinul vostru”.

 

„Salutare! Mă numesc Muntean Tudor, am 14 ani, fac baschet de performanță, îmi place să mă distrez și să fac glume alături de prietenii mei. Sunt destul de ambițios și îmi place să fac lucruri noi, de aceea am ales să concurez la Balul Bobocilor. Sper să câștig marele premiu, dar nu numai atât, ci să mă și distrez!”

Perechea 7: Martina Barbu – Dani Mureșan

„Bună! Numele meu este Martina Barbu, am 15 ani și am decis să particip la bal deoarece este o experiență unică în viața pe care vreau să o trăiesc la maxim. Îmi place să dansez și să ies cu prietenii. Sunt o fire ambitioasă și mereu deschisă la provocări”.

„Bună. Eu sunt Dani. Sunt o fire energică, căreia ii place să se distreze și să și trăiască viața la maxim. M-am înscris la Balul Bobocilor cu scopul de a experimenta lucruri noi. O să dau tot ce am mai bun și mă bazez pe sprijinul vostru”.

Votează-ți favorita pentru titlul de „Miss Boboc” 2018 la Colegiul Economic

Votează-ți favorita pentru titlul de „Miss Boboc” 2018 la Colegiul Economic

 • Andreea Mierlă (32%)
 • Martina Barbu (18%)
 • Ioana Alisa Breaz (13%)
 • Delia Onea (12%)
 • Georgiana Cristea (10%)
 • Ioana Maria Popa (9%)
 • Bianca Ioana Florea (5%)
 • Total voturi: 2.974

Loading ... Loading ...

Votează-ți favoritul pentru titlul de „Mister Boboc” 2018 la Colegiul Economic

Votează-ți favoritul pentru titlul de „Mister Boboc” 2018 la Colegiul Economic

 • Alberto Conti (32%)
 • Alexandru Radu Vlad (27%)
 • Dani Mureșan (10%)
 • Tudor Muntean (10%)
 • Gabriel Elis Roi (8%)
 • Victor Lupo Nicolae (7%)
 • Marius Antonio Ioaniciu (5%)
 • Total voturi: 3.071

Loading ... Loading ...

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

9 Comentarii

9 Comentarii

 1. florin

  miercuri, 24.10.2018 at 11:23

  alberto conti

 2. Marcel Borza

  miercuri, 24.10.2018 at 13:38

  Alberto Conti

 3. Silviu B

  miercuri, 24.10.2018 at 13:40

  Alberto Conti

 4. Razvan

  miercuri, 24.10.2018 at 13:43

  Alberto conti

 5. Mady

  miercuri, 24.10.2018 at 20:01

  Alberto conti

 6. Ana

  miercuri, 24.10.2018 at 23:00

  Alberto conti

 7. Mario

  vineri, 26.10.2018 at 09:00

  Alberto Conti

 8. Crista

  vineri, 26.10.2018 at 14:18

  Cristea Georgiana

 9. Simi

  vineri, 26.10.2018 at 18:25

  Alberto Conti

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax