Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident pe DN74, în apropiere de Ampoiţa. Două autoturisme implicate, o persoană a fost rănită

Publicat

Două autoturisme au fost implicate într-un accident pe DN74, în zona localităţii Ampoiţa, sâmbătă, în jurul orei 18.30. Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri, timp de mai mult de o oră. O femeie care se afla pe locul din dreapta spate al uneia dintre maşini a fost rănită grav şi transportată la spital.

Din declaraţiile poliţiştilor, şoferul unui Opel Astra nu a adaptat viteza corespunzătoare la condiţiile de drum şi, într-o curbă, a pierdut controlul volanului. A intrat pe contrasens, unde a lovit un Volkswagen Golf III, care circula regulamentar. În urma impactului, pasagera aflată pe locul din spate în Opel Astra cu numere de înmatriculare de Alba a fost rănită grav, fiind transportată de urgenţă la spital. Şoferul acuza dureri în zona pieptului, având nevoie de investigaţii medicale suplimentare.

Foto: arhiva

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax