Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

20-21 octombrie: Adventure Airsoft Contest. Cele mai bune echipe luptă pentru supremație, în Cetatea Alba Carolina

Publicat

Cetatea Alba Carolina se va transforma în perioada 20-21 octombrie într-un veritabil câmp de luptă. Cu replici ale unor arme reale în mâini și costume pe măsură, zeci de pasionaţi de airsoft își dau întâlnire la Alba Iulia, în cadrul „Adventure Airsoft Contest” 2018, competiție dedicată sporturilor de aventură.

Competiția „Adventure Airsoft Contest” 2018 va avea echipe participante din cel puțin opt județe din țară.

Echipele vor parcurge probe precum: eliberare ostatec, transport ostatec/VIP, prim-ajutor, tir cu echipa, ambuscadă, eliminare cuib de mitralieră, tir sniper, aruncarea grenadei la punct fix, orientare în teren în urma cărora vor fi obținute puncte în funcție de dificultate. Pe tot parcursul traseului echipele vor fi însoțite de arbitrii care cronometrează și punctează fiecare atelier în parte urmând ca la final să se stabilească câștigătorii.

În cadrul competiției se va organiza un atelier de tir gratuit, deservit de airsofteri experimentați. În cadrul acestuia se vor putea executa trageri cu diverse tipuri de replici în diverse modele de ținte și se pot afla detalii despre armele reale de tip M4, AK 47, SVD, etc.

Pentru organizarea evenimentului, Primăria Alba Iulia va asigura bugetul în limita a până la 25.000 de lei. De asemenea, va asigura zona de desfășurare, iar zona de competiție/confruntare airsoft va fi delimitată și restricționată prin echipaje ale Poliției Locale Alba Iulia.

Pe lângă ocupanții locurilor I, II și III vor fi premiați cel mai bun comandant, medic, lunetist, grenadier, navigator. Fondul total de premiere va fi de maxim 10.000 de lei.

Primăria municipiului Alba Iulia în colaborare cu Asociația de Airsoft „Super Daddys” doresc să ofere tuturor participanților două zile de referință presărate cu multe surprize plăcute.

Concomitent va avea loc și finala concursului Patrula Airsoft România (PARO) 2018. Evenimentul de la Alba Iulia se va desfășura pe parcursul a două zile, noutatea esențială a finalei fiind desfășurarea ei fragmentată în două părți, ateliere de noapte și ateliere de zi.

Participarea la finala va fi decisă de rezultatele echipelor din anul competițional 2018. La finală vor participa 14 echipe calificate astfel:

  • Locul 1 de la fiecare ediție PARO 2018 se califică direct pentru AAC 2018
  • Locul 2 de la fiecare ediție va primi un număr de 10 puncte.
  • Locul 3 de la fiecare ediție va primi un număr de 4 puncte.

Diferența de locuri de la echipele calificate direct până la numărul total se va face în ordinea clasamentului dat de numărul de puncte acumulate de către echipe în anul compețional 2018, iar dacă una dintre echipe nu poate să participe se va alege următoarea din clasamentul astfel format.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax