Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

BONNIE TYLER și opera AIDA de Verdi pe scenă la SĂRBĂTOAREA MUZICII de la Alba Iulia în 20-22 iunie

Publicat

Sărbătoarea Muzicii care va avea loc în perioada 20-22 iunie la Alba Iulia, aduce una din cele mai iubite și apreciate cântărețe de muzică rock din lume. Bonnie Tyler vine pentru a doua oară în România, şi pentru prima dată la Alba Iulia. Pe lângă îndrăgita artistă, albaiulienii vor avea ocazia să asiste la un spectacol magistral, în aer liber. Este vorba de opera AIDA de Verdi la care sunt aşteptaţi să participe în jur de 700 de oameni.

Alba Iulia va avea onoarea să o primească la ediţia din acest an a Sărbătorii Muzicii pe celebra interpretă Bonnie Tyler cunoscută pe plan mondial datorită șlagărelor sale din anii ’70 și ’80 printre care „It’s a Heartache”, „Holding Out for a Hero” și „Total Eclipse of the Heart”.

Nu doar iubitorii muzicii rock vor avea parte de surprize ci şi fanii operei.

Pentru prima dată în România se va juca în aer liber AIDA, de Verdi, un spectacol cu peste 700 de participanţi.

Aida este o operă compusă pe muzică de Giuseppe Verdi, bazată pe un libret scris de Antonio Ghislanzoni.

Opera Aida a fost compusă pentru inaugurarea primului teatru muzical de la Cairo și pentru sărbătorile legate de încheierea lucrărilor la Canalul Suez. Deși are acest caracter ocazional, lucrarea constituie o adevărată cotitură în creația lui Verdi. Prin înfruntarea caracterelor, forța pasiunii și expresivitatea muzicii, „Aida” este o autentică dramă romantică. Această operă reprezintă nu numai una din cele mai importante lucrări ale lui Verdi, ci și o culme a genului de operă în general.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax