Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

20-22 mai: Concursul național studențesc de matematică „Traian Lalescu”, la UAB. Data limită a înscrierii este 26 aprilie

Publicat

Studenții matematicieni din toată țara sunt așteptați, în luna mai, la Alba Iulia, pentru a participa la Concursul naţional studenţesc de matematică „Traian Lalescu”. Acesta va avea loc la Universitatea „1 Decembrie 1918”, în perioada 20-22 mai, iar cei care doresc să se înscrie, o pot face până în 26 aprilie.

Secţiunile concursului sunt următoarele:

Secţiunea A. – Profil teoretic, anul I şi II: Facultăţi de Matematică

Secţiunea B. – Profil electric, anul I: Facultăţi de Automatică şi Calculatoare, Fizică, Informatică, Electronică, Inginerie Electrică, Electrotehnică, Energetică, inclusiv departamentele cu predare în limbi străine, cu aceste profile.

Secţiunea C. – Profil neelectric: Facultăţi cu profil de Ştiinţe Aplicate, Mecanic, Chimie, Transporturi, Metalurgie, Construcţii, Economic (de toate formele), Biologie, inclusiv departamentele cu predare în limbi străine, cu aceste profile.

Secţiunea D. – Profil inginerie, anul II: Facultăţile cu profil din domeniul Ştiinţelor inginereşti

Înscrierea studenţilor şi a profesorilor de la universităţile participante se va face de către profesorul coordonator al echipei, la adresa de e-mail nicoletabreaz@yahoo.com.

Cazarea studenţilor şi a cadrelor didactice însoţitoare se va face la căminele universităţii şi la Casa de oaspeţi. Programul concursului precum şi alte detalii organizatorice vor fi anunţate în scurt timp.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax