Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

20 aprilie: Retro Parada Primăverii la Alba Iulia. Zeci de bijuterii pe patru roți vor fi prezentate în Cetatea Alba Carolina

Publicat

Expoziția de mașini clasice va avea loc la Alba Iulia și în 2024. Este vorba despre un eveniment devenit deja tradiție la Alba Iulia, Retro Parada Primăverii. 

Retro Parada mașinilor de epocă este organizată de Retromobil Club Romania (Filiala Alba). Evenimentul se desfășoară la Alba Iulia primăvara și toamna.

La fiecare eveniment sunt prezente adevărate bijuterii pe patru roți. Mașini în care au fost investite sume mari de bani, și pe care proprietarii le aduc pe străzi doar cu ocazii speciale.

Spre exemplu, în 2023, au fost prezente la Alba Iulia, în jur de 90 de mașini. Atunci au fost prezente printre alte mașini de epocă, un Citroen B2 din 1923 sau Mercedes W136/170Da din 1951.

În această primăvara, evenimentul va avea loc, în data de 20 aprilie 2024.

Mașinile vor fi prezente în Cetatea Alba Carolina, în zona Obeliscului lui Horea, Cloșca și Crișan.

Evenimentul va începe în jurul orei 11.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax