Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

20 sfaturi pentru cumpărarea de blugi pentru tipul dvs. de corp (P)

Publicat

Blugii pot fi blestemul tuturor existențelor noastre. Mai ales la vârsta de 30 de ani. Blugii nu se mai potrivesc la fel ca atunci când aveam 20 de ani.

De la faptul că avem copii, că luăm sau pierdem în greutate sau pur și simplu corpul nostru se schimbă odată cu vârsta, poate fi un adevărat dezastru să încercăm să găsim o pereche bună de blugi care să nu arate ca blugii mamei, să ne ofere confortul pe care îl dorim și să ne flateze de fapt corpul în schimbare.

Alegerea unei perechi perfecte de pantaloni de damă nu este o treabă ușoară. Poate că cei norocoși au descoperit deja denimul care îi poate purta de-a lungul anotimpurilor, dar pentru cei care încă mai caută, nu vă temeți. Există mai mulți pași de siguranță pe care îi puteți face pentru a vă asigura că procesul de cumpărare este cât mai ușor (și cât mai riguros) posibil.

Rețineți că nu trebuie să vă ia toată ziua să găsiți blugi. Există specialiști în blugi care vă pot face sugestii, dar magia pentru cea mai bună pereche este potrivirea individuală.

Iată câteva sfaturi pentru a găsi cea mai bună pereche de blugi pentru corpul dvs.:

1. Atunci când probați blugii, observați dacă intră ușor pe dvs. Dacă o fac, scădeți cu o mărime. Străduința de a intra în picioare este o cheie pentru a găsi blugi buni. Blugii se întind întotdeauna.

2. Talia trebuie să fie strânsă dar să încapă două degete pe spate. Dacă vă încape toată mâna, sunt prea largi, dacă doar un singur deget sau niciunul, prea strâmți.

3. Căutați o talie curbată, sau cu bucățele, ceea ce înseamnă că va fi ușor mai înaltă în spate decât în față și se va curba în talie, mai degrabă decât să stea dreaptă.

4. Blugii cu talie înaltă pot face ca partea de jos să pară mai lungă. Căutați modele o cusătură deasupra buzunarelor, dacă acest lucru este o preocupare.

5. Asigurați-vă că nu există spațiu de „apucare” la nivelul între picioare. Blugii ar trebui să fie frumoși și fermi atunci când îi cumpărați și să se lase odată cu purtarea.

6. Memoria este o necesitate atunci când cumpărați blugi cu multă elasticitate. Căutați un denim de bună calitate care să aibă o „memorie” mare, adică denimul revine după ce îl purtați.

7. Atunci când cumpărați blugi cu super stretch cumpărați-i fermi, dar nu prea strâmți. Dacă aveți „tensiune în cusătură” (cusătura se desface) în josul picioarelor, este posibil să fie prea strâmți și acest lucru ar putea deteriora elasticitatea.

8. Atunci când cumpărați blugi albi, trebuie să căutați blugi cu buzunare frontale false. Dacă găsiți blugi albi cu buzunare, puteți apela la un croitor care să le îndepărteze pentru un aspect mai îngrijit și mai suplu.

9. „Mustățile” adaugă interes și profunzime pe blugi în jurul zonei de între picioare și reprezintă o caracteristică de aplatizare. Modelele mai deschise, fără mustăți, pot avea uneori un aspect puțin „blocat”.

10. Doamnele în formă de pară sau cu forme curbate cărora le plac blugii skinny ar trebui să se uite la modelele cu talie înaltă – acestea alungesc piciorul și subțiază șoldul. Bootcut va ajuta, de asemenea, la echilibrarea siluetei dvs.

11. Fetele în formă de măr ar trebui să caute multă elasticitate într-o pereche de blugi drepți cu spălare închisă, deoarece sunt cei mai măgulitori.

12. Formele băiețești pot purta majoritatea stilurilor. Adaugă ceva formă și interes cu fermoare și detalii pe buzunarele din spate.

13. Picioarele lungi arată cel mai bine cu o croială medie spre joasă pentru a menține talia la înălțimea potrivită.

14. Fetele mici arată foarte bine într-o talie înaltă care accentuează talia și alungește picioarele.

15. Nu vă temeți să faceți un tiv la blugii cropped. Oamenii cred adesea că dacă blugii cropped nu au lungimea potrivită, atunci nu sunt blugii potriviți pentru ei, dar blugii cropped ar trebui să fie tivuiți pentru a se potrivi corect, la fel ca un bootleg sau un picior drept.

16. Atunci când vă alegeți tivul pentru blugi evazați, luați la probă pantofii pe care vreți să-i purtați cu ei. Ar trebui să vă decideți asupra pantofilor și să rămâneți cu acei pantofi pentru blugi.

17. Atunci când vă faceți tivul la blugi, asigurați-vă că croitorul îi măsoară întotdeauna din spatele piciorului, adică de la călcâi, altfel s-ar putea să fie prea scurți.

18. Alterațiile vă pot oferi blugii perfecți. Gândiți-vă la ajustarea taliei sau la subțierea picioarelor – micile ajustări nu sunt neobișnuite.

19. Citiți instrucțiunile de îngrijire atunci când îi spălați. Cei mai mulți blugi premium se spală cel mai bine în apă rece, dacă se spală la temperaturi mai ridicate, veți deteriora materialul

20. Nu vă stresați prea mult când vine vorba de găsirea blugilor. Și nu uitați, este încă un look clasic și fabulos să îi purtați cu un simplu tricou alb.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax