Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

200.000 de lei de la bugetul Consiliului Judeţean Alba pentru susţinerea sportivilor din judeţ

Publicat

Consiliul Judeţean Alba a alocat în ultima şedinţă suma de 200.000 de lei de la buget pentru sprijinirea activităţilor desfăşurate de două asociaţii sportive din Alba. Este vorba despre Clubul Sportiv de Volei Alba-Blaj şi Clubul Sportiv Universitatea Alba Iulia.

În calitate de membru fondator al Asociaţiei Clubul Sportiv de Volei Alba-Blaj, Consiliul Judeţean, prin hotărârea Adunării Generale a Asociaţiilor, a aprobat suplimentarea cotizaţiei de membru, pe anul 2011, cu suma de 100.000 de lei. În aceeaşi şedinţă, alţi 100.000 de lei au ajuns la Clubul Sportiv Universitatea Alba Iulia, reprezentând subvenţie în vederea susţinerii activităţii competiţionale.

Clubul Sportiv Universitatea Alba Iulia dezvoltă şi promovează ramurile sportive, respectiv atletism, baschet, rugby, pe plan naţional şi internaţional, prin participarea sportivilor şi echipelor roprii la competiţii sportive organizate de federaţiile de specialitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. rus

    vineri, 18.11.2011 at 19:10

    iarasi inotul ramane pe dinafara, voi cei din media chiar nu vreti sa scieti nimic de bazinul de inot, de copii care merg zeci de kilometrii pentru antrenament , zilnic, despre dificultayile ce implica aceste deplasari, despre faptul ca de atata timp nu se mai lucreaza la bazinul olimpic, daca voi nu luati atitudine, atunci cine?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax