Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

200 de milioane de lei pentru susținerea agricultorilor, alocați de Guvern. Ce plăți vor fi efectuate din acești bani

Publicat

teren agricolGuvernul a decis marți, 7 aprilie, alocarea sumei de 200 de milioane de lei pentru sprijinirea agricultorilor, fonduri deblocate în acest sens, printr-un Memorandum, din bugetul de stat, pentru ajutoare naţionale tranzitorii în sectorul vegetal şi cel zootehnic.

Fondurile sunt destinate acordării ajutoarelor naționale tranzitorii în sectorul vegetal pentru campania 2014 și în sectorul zootehnic pentru specia bovine.

De asemenea, din aceste sume va fi plătit ajutorul de stat pentru motorina utilizată în agricultură în trimestrul IV 2014 și în trimestrul I 2015, ajutorul de minimis acordat exploatațiilor vegetale înregistrate în sistemul de agricultură ecologică, ajutorul de minimis pentru compensarea efectelor produse de condițiile hidro și meteorologice din perioada ianuarie-august 2014, în sectorul vegetal.

Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale i-au fost aprobate prin Legea bugetului de stat pe anul 2015 credite de angajament și credite bugetare. Deblocarea sumelor se aprobă de către Guvern, prin Memorandum, cu avizul Ministerului Finanțelor Publice, în funcție de gradul de realizare a veniturilor fiscale și cheltuielilor bugetare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax