Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

200 de polițiști vor asigura paza de 1 Decembrie la Alba Iulia. Află cum poți să te ferești de incidente neplăcute

Publicat

Cu ocazia Zilei Naționale a României– 1 Decembrie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a luat o serie de măsuri pentru intensificarea acţiunilor, suplimentarea efectivelor de siguranţă publică şi prezenţa echipajelor de poliţie rutieră în locurile în care urmează să se desfăşoare manifestări publice pentru sărbătorirea Zilei Naţionale şi în special în municipiul Alba Iulia, în vederea prevenirii evenimentelor negative.

În acest sens, pe lângă dispozitivul curent, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba va acţiona cu peste 200 de poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale şi alte formaţiuni, care vor folosi 26 de mijloace auto, în dispozitive mixte de ordine şi siguranţă publică.

Pentru prevenirea accidentelor, fluidizarea şi controlul traficului rutier, se va asigura prezenţa activă a poliţiştilor rutieri, în special pe drumurile publice care duc spre municipiul Alba Iulia iar aparatele radar din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba vor fi folosite pentru combaterea excesului de viteză şi prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive.

În vedere asigurării unui climat de siguranţă corespunzător pe perioada în care este sărbătorită Ziua Naţională a României, inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin efectivele de care dispune, este pregătit să răspundă prompt la orice sesizare sau reclamaţie a cetăţenilor.

Pentru a preîntâmpina evenimentele neplăcute, poliţiştii recomandă cetăţenilor să urmeze câteva dintre sfaturile noastre:

– Fiţi atenţi la genţi, poşete şi buzunare;

– Când plecaţi de acasă, încuiaţi uşile şi închideţi ferestrele!

– Evitaţi consumul excesiv de alcool şi stările conflictuale!

– Nu vă urcaţi la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice!

– Parcaţi autoturismele doar în locurile special amenajate!

„Pietonilor le recomandăm să se angajeze în traversare doar pe trecerile de pietoni şi după o temeinică asigurare. În caz de nevoie, apelaţi cu încredere 112 – Apel Unic de Urgenţă”, au transmis reprezentanţii IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax