Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

2011, an bun pentru instanţele din Alba. Judecătoriile din Cîmpeni şi Blaj, modernizate cu bani de la Ministerul Justiţiei

Publicat

Anul 2011 a fost unul bun pentru instanţele din Alba. Angajaţii Judecătoriilor Cîmpeni şi Blaj lucrează în două sedii nou, dotate cu mobilier modern prin finanţare de la Ministerul Justiţiei şi fonduri de la Banca Mondială.

În cursul anului trecut, s-a semnat procesul verbal de recepţie finală pentru lucrarea „Reabilitare şi extindere a sediului Judecătoriei Blaj”, sediu achiziţionat în anul 2001. Lucrarea a fost finanţată de Ministerul Justiţiei, din fonduri de la Banca Mondială.

Tot în anul 2011, Judecătoria Blaj a fost dotată cu mobilier achiziţionat de către Ministerul Justiţiei, din fonduri de la Banca Mondială, prin Direcţia de Implementare a Proiectelor Finanţate din Împrumuturi Externe.

În baza contractului de execuţie încheiat cu SC „Victor Construct” SRL Botoşani, s-au finalizat lucrările la sediul Judecătoriei Cîmpeni, recepţia la terminarea lucrărilor având loc la 20.05.2011.

Clădirea are o suprafaţă construită de 1070 mp, îndeplineşte toate cerinţele esenţiale stabilite prin Legea 10/1995, respectiv rezistenţa şi stabilitatea, securitate la incendiu, igiena, sănătate şi mediu, siguranţa în exploatare, protecţia împotriva zgomotului, economie de energie şi izolarea termică, de asemenea asigură spaţiul necesar, fluxuri separate şi un microclimat optim pentru desfăşurarea activităţii de justiţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gusti

    sâmbătă, 11.02.2012 at 14:55

    cand o sa modernizati instantele cu OAMENI, care nu se cred D-zeu pe pamant …astia sunt niste lunatici…care se cred atotputernici in birourile si salile lor de sedinta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax