Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

2019, un an stresant pentru majoritatea angajaților români. Câți salariați își doresc un loc de muncă nou, în 2020

Publicat


angajat lucru munca

Unu din patru angajați și-ar dori un nou job, într-un alt domeniu, în 2020, potrivit unui studiu recent pe piața de profil. Jumătate dintre angajații români cred că 2019 a fost mai obositor ca 2018 din punct de vedere profesional, cu mai multe provocări.

De asemenea, 14% simt că a fost un an mai calm și mai liniștit. 13% s-au bucurat de un an mai bun, cu satisfacții. Iar pentru doi din zece angajați, 2019 a fost la fel ca anul precedent, fără prea mari schimbări, potrivit celui mai recent studiu BestJobs.

Pentru 33% dintre angajaţi nu au fost mărite salariile, 17% au primit o majorare salarială de până la 5%, iar 11,4% au primit o majorare de cel mult 10%. Alți 16% au beneficiat de un salariu mai mare cu până la 20%.

De sărbători, 28% se aşteaptă să primească prime, iar 17% spun că vor primi tichete-cadou.

Pentru anul viitor, unu din patru angajați își doresc sănătate și putere de muncă și aproape tot atâția și-ar dori un nou job, într-un alt domeniu.

14% i-ar cere Moșului mai mult timp liber.

11% dintre angajaţi vor avansare în carieră, să ocupe posturi mai bune, mai bine plătite.

10% vor să devină antreprenori.

7,9% ar fi mulțumiți cu mai puțin stres la locul de muncă.

Aproape 6% – un șef mai bun și o echipă mai unită.

sursă: digi24.ro


TOP articole in ultimele 3 zile


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Apple, în conflict cu Uniunea Europeană: standardizarea porturilor de încărcare „împiedică inovaţia“

Publicat

Apple nu este de acord cu intenția Uniunii Europene de a standardiza cablurile de încărcare ale smartphone-urilor şi tabletelor, spunând că va afecta consumatorii şi va ”împiedica inovaţia”. Recent, Parlamentul European a cerut Comisiei Europene stabilirea unor legi care să impună adoptarea unui port de încărcare universal pentru toate smartphone-urile şi tabletele vândute pe teritoriul […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO VIDEO: O persoană a DECEDAT și o alta a fost rănită după EXPLOZIA unui PROIECTIL, la Pianu de Jos

Publicat

O explozie s-a produs marți, în jurul orei 15.50, în localitatea Pianu de Jos. O persoană a decedat și o alta a fost rănită, în urma unei explozii produse în curtea unei societăți. Potrivit IPJ Alba, o persoană a decedat pe raza localității Pianu de Jos, după ce a suferit leziuni, în urma unei explozii. […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Lucrările de reabilitare a Școlii Gimnaziale din Hopârta, scoase din nou la licitație. Valoarea estimată a investiției, majorată

Publicat

Lucrările de reabilitare a Școlii Gimnaziale din localitatea Hopârta au fost scoase din nou la licitație. Valoarea estimată a proiectului este de peste 1,2 milioane de lei. Primăria comunei Hopârta a lansat în 27 ianuarie în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o nouă licitație privind execuția lucrărilor în cadrul proiectului „Reabilitare Școală Gimnazială, sat […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Incendiu în cartierul Oarda de Jos din Alba Iulia: Un stâlp de curent a luat foc

Publicat

pompieri-isu-incendiu-noaptea_3-e1540839254587

Un stâlp de curent din Oarda de Jos, Alba Iulia a fost cuprins de flăcări, marți seara, în jurul orei 18.50.  Potrivit reprezentanților ISU Alba, mai multe fire de curent de la stâlp ard spre consola electrică a unei case nelocuite.  Acțiunea este în diminamică, știre în curs de actualizare. 

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate