Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

21 decembrie: „Transavia dăruiește Crăciunul”. Surprize, cadouri și un concert Elena Gheorghe în Piața Cetății din Alba Iulia

Publicat

Magia Crăciunului plutește deja în aer iar cei mai nerăbdători sunt cei mici. Pentru a le face o surpriză atât micuților cât și celor mari, „Transavia dăruiește Crăciunul” și vă aduce sâmbătă, 21 decembrie, un eveniment pentru toate vârstele. Cadouri, concert Elena Gheorghe și mult alte momente vor avea loc în Piața Cetății din Alba Iulia.

De Crăciun toată lumea primește și dăruiește cadouri. Compania Transavia aduce un cadou tuturor albaiulienilor și turiștilor care ne vor colinda orașul în data de 21 decembrie. „Transavia dăruiește Crăciunul” este un eveniment adresat în special copiilor de la grădinițele din Alba Iulia care vor avea parte de o mulțime de surprize și de cadouri de la Moș Crăciun care va fi prezent în Piața Cetății sâmbătă de la ora 16.00.

De la ora 17.00 îndrăgita interpretă de muzică ușoară Elena Gheorghe, va urca pe scena amplasată lângă statuia lui Mihai Viteazul, pentru a încălzi puțin atmosfera și pentru a încânta audiența cu vocea sa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ALBAIULIAN

    luni, 16.12.2013 at 21:25

    Bravo Transavia ptr. frumosul gest daruit in mod special celor mici si pina la urma tuturor Albaiulienilor , Bravo dle. Popa Ioan sa traiti La Multi Ani !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax