Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

22.02.2022: Marți 22 februarie 2022 – o zi palindrom specială în istoria omenirii. Moment de cotitură în destine. Ce reprezintă

Publicat

foto: pixabay.com ( editat)

22.02.2022: Ziua de marți, 22 februarie 2022, este considerată de numerologi una cu semnificație aparte, fiind unică în istoria omenirii. Este un palindrom care apare o dată la 180 de ani.

22.02.2022 este dată palindrom, adică o dată care, citită și de la stânga la dreapta și de dreapta la stânga, este la fel. Dincolo de spectaculozitatea matematică a acestei date, numerologic vorbind această zi are o semnificație aparte.

22.22.22 – perioada de energii extreme

Combinația unică 22.22.22  (02/22/2022) deschide, potrivit numerologilor, un portal energetic de proporții enorme.

Anul 2022 ne oferă din start numărul angelic 222. Revoluționarul număr maestru 22 se repetă de câteva ori în această secvență. Pe lângă faptul că este dominată de cifra 2 – un simbol al echilibrului între bine şi rău, reprezintă și o zi în oglindă – 2202 este oglindirea lui 2022 – acest lucru fiind interpretat ca un punct de cotitură care va împarți lumea în două: înainte şi după.

Anul 2022 conține energiile numerelor 2, 4, 5, 20 și 22 și, desigur 222. Fiecare are propria însemnătate și semnificație, dar și conexiunea dintre ele te ajută să înțelegi ce urmează scrie sfatulparinților.ro

Numărul 2 reprezintă energia pur feminină, sensibilă. În față ei simțim că ne putem descurcă mai ușor cu intuiția, empatia, că acordăm mai multă atenție relației cu ceilalți. Numărul 2 este despre a înțelege dualitatea și despre cum să cooperezi cu diferențele dintre oameni.

Atenție deosebită pentru minutul 22:22 din 22.02.2022

O atenție deosebită trebuie să dăm și minutului 22:22 din 22.02.2022 când, potrivit acestora, este indicat să ne punem o dorinţă, relatează Antena 3.

Numărul 4 reprezintă baza, structura și chiar rigiditatea care îți conferă disciplină. Numărul 4 este despre pragmatism și muncă în scopul obținerii unor rezultate palpabile.

Numărul 6 reprezintă comunicarea, modul în care relaționezi cu prietenii, familia, cei dragi. Nu este vorba doar de comunicarea la nivel verbal, ci și cea nonverbal. Numărul 6 reprezintă responsabilitatea pe care o avem față de cei din jurul nostru.

Numărul 20 combină energia numărului 2 cu energia numărului 0. Împreună reprezintă sacrificiul pe care îl facem pentru ceilalți, astfel încât toată lumea să aibă de câștigat. Fiecare om are nevoie de acest sacrificiu.

Numărul 22, că și numărul 11, este considerat număr maestru. El reprezintă idealismul, spiritualitatea. În plus, el simbolizează acțiunea cu scopul împlinirii unui vis.

Numărul 222 are o putere aparte. El reprezintă materializarea visurilor. Ce dorești? Ce vrei să realizezi? E vremea să ieși din zona de confort și să faci ceea ce trebuie.

Numărul de cod 22222 – ziua manifestării

ziua de 22 februarie 2022 amplifică energia numărului 2, activând codul 22222. Deși nu îl poți ignoră pe zero (care reprezintă potențialul infinit), forță creatoare a lui 2 este de nestăvilit. În această zi foarte puternică din punct de vedere numerologic, poți declanșa prin ritualuri specifice, foarță manifestării. Aliniază-te cu visurile și dorințele tale, pentru a le putea stimula să devină realitate. În această zi, orice este posibil!

Iată ce ai de făcut:

  • setează-ți intențiile. Ce dorințe vrei să devină realitate?
  • asumă-ți reponsabilitatea pentru energia pe care o degaji în lume
  • fii conștient de adevărul că ceea ce face fiecare dintre noi influențează mediul înconjurător
  • echilibrează-ți mintea, sufletul și corpul
  • eliberează-te de frici și nesiguranță care te ține pe loc și nu te lasă să creezi
  • gândește-te la ce anume ai putea face pentru mai multă profunzime în relațiile tale
  • simte-te una cu natură
  • conștientizează faptul că ești interconectat cu restul lumii
  • fii conștient de relația pe care o ai cu ghizii spirituali, cu îngerii păzitori, cu Universul divin
  • conectează-te cu persoanele asemănătoare ție că mod de gândire pentru a simți că aparții unei comunități.

Mai multe pe sfatulpărinților.ro

22.02.2022: Semnificaţia numerologică

În numerologie, 2 este considerat numărul îngerilor, scrie Stylecaster. De asemenea, numărul 2 în numerologie face referire la energia dualităţii, parteneriatului, relaţiei şi echilibrului. Cifra 2 este centrată pe compromis, acceptare, compasiune, cooperare şi armonie.

Când cifra 2 este în succesiune, aşa cum este în 222 în cazul anului 2022, această energie este supraîncărcată. Există o chemare de a aborda viaţa cu mai multă compasiune, de a căuta un echilibru mai bun, de a lucra în cooperare cu ceilalţi, de a-ţi căuta partenerul şi de a lupta pentru armonie.

 Bustle  spune că data de 22 februarie 2022 este despre comunitate şi colaborare. Numărul doi este asociat cu emoţii, intuiţie şi unitate. Numărul doi în astrologie simbolizează uniuni , fie că este vorba de doi oameni care se unesc sau de unitatea a două idei, şi este asociat cu colaborarea şi diplomaţia . „Numărul 2 este cea mai pură reprezentare a dualităţii”, spune Siegel.

Ziua de marţi de 22 februarie 2022 a fost numită Twosday de către Washington Post şi este ziua naşterilor, nunţilor şi tacosului.

Well & Good scrie că data de 22 februarie 2022 va livra multă energie pentru conexiuni. Cei şase de doi la o dată reflectă nevoia noastră umană de cooperare şi lucru în echipă, spune numerologul Johanna Aúgusta . „Această zi este una minunată pentru a reflecta asupra modului în care comunicăm cu cei dragi şi pentru a căuta să menţinem o conexiune cu inima deschisă”, spune ea.

„Sensibilitatea şi empatia pot fi mai proeminente în această zi, ceea ce sugerează că ai putea deveni mai conştient de necesitatea unei schimbări în obiceiurile tale de relaţie”, adaugă numerologul.

News Daily India scrie că persoanele care se nasc în această zi vor avea noroc toată viaţa.

Data de 22 februarie 2022 conţine şase cifre de 2. Adunate, rezultă 12 – în numerologie, 12 înseamnă perfecţiunea guvernării. 12 este un număr important în Biblie datorită celor 12 apostoli ai lui Hristos, şi în mitologia şi astrologia greacă – 12 zei olimpici, 12 semne zodiacale.

Cum să sărbătorim ziua de 22 februarie 2022?

Cum canalizăm acest sentiment?  Myimperfectlife sugerează să medităm timp de 22 minute, de la ora 14:22 (dar poate şi de la ora 22:22)  printr-o sesiune de scriere liberă, fie printr-o vizualizare rapidă. Nu numai că îţi va oferi claritatea pe care o doreşti, dar ar putea, de asemenea, să-ţi deschidă ochii.

Semnificaţia istorică a zilei de 22 februarie 2022

Ziua de 22 februarie 2022 va rămâne în istorie ca ziua în care ruşii au două republici separatiste ale regiunii ucrainene Donbas, Doneţk şi Lugansk, au fost invadate de trupele ruse, independenţa acestora fiind recunoscută de Rusia în ziua anterioară şi încălcând suveranitatea Ucrainei şi violând dreptul internaţional, potrivit mediafax.ro

Ce legătură are asta cu unitatea, diplomaţia, cooperarea, numai Vladimir Putin ştie, dar cert este că dacă ne luăm după declaraţiile oficialilor de la Kremlin, separatiştii pro-ruşi din Donbass au reuşit să se reunească cu patria-mamă după 31 ani.

Din această zi, pe planetă există două noi state „independente”  pe harta lumii care nu sunt recunoscute internaţional.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax