Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

22-26 august: „Săptămâna în mișcare”, la Aiud. Eveniment pentru promovarea unui stil de viață sănătos

Publicat

Saptamana in miscare În perioada 22 – 26 august, la Aiud va avea loc evenimentul „Săptămâna în mișcare”. Manifestarea are ca obiectiv sprijinirea sportului în masă, în beneficiul comunității, dar și de a-i apropia pe aiudeni, prin sport și mișcare. Noul proiect este o invitație lansată tuturor aiudenilor, indiferent de vârstă, pentru promovarea unui stil de viață sănătos.

În ședința Consiliului Local al Municipiului Aiud din 27 iulie, a fost aprobată completarea anexei la HCL 261/17.12.2015 privind aprobarea calendarului principalelor evenimente organizate direct de către Primăria și Consiliul Local al municipiului Aiud în anul 2016, cu evenimentul ”Săptămâna în mișcare”.

Haine sport  și incaltaminte sport pentru orice sezon pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sportive de la peste 900 de branduri. Reduceri mari la mii de produse

Obiectivul acestui eveniment este acela de a sprijini sportul în masă, în beneficiul comunității, dar și de a-i apropia pe aiudeni, prin sport și mișcare, noul proiect fiind o invitație lansată tuturor aiudenilor, indiferent de vârstă, pentru promovarea unui stil de viață sănătos.

Astfel, timp de o săptămână, în perioada 22 – 26 august, începând cu ora 18.00 pe Stadionul Metalul din Aiud, vor fi organizate activități sportive diversificate la care pot participa aiudeni de toate vârstele.

„În opinia noastră, această locație este singura care permite desfășurarea unor activități de asemenea amploare, cu atât mai mult cu cât manifestările pot atrage un număr mare de participanți.

Fiecare seară va debuta cu un program de gimnastică în ritmul muzicii, program condus de instructori specializați în acest sens.

Evenimentul se va încheia vineri, 26 august 2016, cu un meci demonstrativ între foștii fotbaliști ai echipelor Metalul Aiud și Olimpia Aiud, precum și cu o defilare a cluburilor sportive din Aiud.

Vă așteptăm cu mult drag, ca, împreună cu familia și prietenii, să promovăm un stil de viață sănătos, au transmis reprezentanții Primăriei Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax