Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

22 aprilie: Campanie de conştientizare a motocicliştilor în trafic la Alba Iulia. Parada moto pe străzi din oraş

Publicat

parada

afis parada moto 2017 Pe 22 aprilie, la Alba Iulia se va desfăşura un nou marş, în cadrul Campaniei de Conştientizare a Motocicliştilor în Trafic – Alba Iulia. Zeci de motociclişti vor trece în coloană pe străzile din oraş, pentru a reaminti importanţa respectului în trafic, inclusiv pentru cei care circulă pe autovehiculele cu două roţi.

Aceştia se vor întâlni sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 13.00, în parcarea Stadionului Cetate şi de ora 14.00 vor pleca pe un traseu ce cuprinde mai multe artere principale din Alba Iulia. Finalul paradei moto va fi în parcarea de la Spaţiile Ryma.

Iniţiatorii acţiunii sunt reprezentanţii Clubului „Alba Riders”, cu sprijinul Primăriei Alba Iulia, Poliţiei Rutiere şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba.

În acest an, în judeţul Alba vor avea loc şi alte evenimente dedicate în special pasionaţilor de motoare pe două roţi. În perioada 23 – 25 iunie, lângă Alba Iulia, la Pensiunea „Drumul dragostei”, va avea loc întrunirea Alba Riders, cu invitaţi din toată ţara.

În perioada 28 – 30 iulie, Lupii Singidavei Cugir organizează a treia ediţie a Moto Rock Fest.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Tara lui Papura Voda

    sâmbătă, 15.04.2017 at 10:06

    Apreciez aceasta initiativa, dar in general, e nevoie de o campanie de constientizare a prostiei in trafic!

  2. Ab2000

    sâmbătă, 15.04.2017 at 16:01

    In fiecare an aceeasi poveste, motociclistii vreau respect in trafic, dar prima data ar trebuie sa se uite la ei in ograda. Cred ca o singura data am vazut motociclist care a stat frumos in coloana la semafor si nu s-a strecurat printre masini sa fie primul. Sa nu mai vorbim de depasirile din trafic, nu conteaza ca e linie continua, curba, vine masina din fata, lor trebuie sa li se faca loc sa treaca, doar trebuie sa le aratam respect, invers nu e valabila regula.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax