Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

22 aprilie: Piesa „Interviu” cu Dan Bordeianu şi Ionela Nedelea, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia

Publicat

Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia vă invită la un spectacol de teatru cu Dan Bordeianu şi Ionela Nedelea. Piesa „Interviu” este primul experiment independent al regizorului Sorin Militaru. Spectacolul are loc în data de 22 aprilie, de la ora 19.00.

Dan Bordeianu şi Ionela Nedelea susţin un turneu-maraton al piesei de teatru „Interviu”, în regia lui Sorin Militaru. Turneul va începe la jumătatea lunii aprilie şi, înaintea premierei care va avea loc la Bucureşti, spectacolul se va juca mai întâi în câteva oraşe din ţară, printre care Făgăraş, Cluj-Napoca, Dej, Târgu Mureş, Alba Iulia şi Topliţa.

Piesa „Interviu” este o adaptare după filmul cu acelaşi nume al regizorului olandez Theo van Gogh, ecranizat ultima dată în 2007, cu Sienna Miller şi Steve Buscemi în rolurile principale. Spectacolul este primul experiment independent al regizorului Sorin Militaru, un artist catalogat de critica de specialitate ca fiind „talentat şi nonconformist” şi pus în scenă de Dan Bordeianu şi Ionela Nedelea, actori cunoscuţi publicului în special de pe micile ecrane. Piesa se distinge, în primul rând, prin calitatea jocului actoricesc de mare finețe și se adresează unui public de o anumită ținută intelectuală, capabil să înțeleagă corect contrastele dialogului celor două personaje… un dialog ce oscilează de la sensibilitate profundă, la replici înțepătoare, de la superficialitate mascată, la fine subtilități. Prin urmare, „Interviu” nu este doar o altă încercare a unor actori amatori de a lansa un nou produs teatral în multitudinea celor care deja domină fenomenul, adesea lipsit de esență, al teatrului independent, ci o dovadă a faptului că, în România, se poate face teatru de calitate și în afara stagiunii teatrale de stat, transmit organizatorii.

Biletele pot fi achiziţionate de la Agenţia de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia, la prețul de 30 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax