Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

22 noiembrie: Balul Bobocilor, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. VOTEAZĂ-I pe cei mai populari

Publicat

balul bobocilor uab

Lupta pentru mult-râvnitul titlu de Miss și Mister Boboc 2018 la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia se va da între 10 proaspeți studenți. Tinerii vor avea de trecut prin mai multe probe pregătite de organizatori. Tema balului de anul acesta este „100 de umbre ale Istoriei”.

Cei 10 participanți la bal vor avea de trecut prin 4 probe: proba de prezentare, dans, proba de aptitudini și clasica ”probă surpriză”.

Evenimentul va avea loc, joi 22 noiembrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. După ”duelul” celor cinci perechi pentru titlul de Miss și Mister, petrecerea se va muta în club, unde doi DJ cunoscuți și un invitat special vor întreține atmosfera până în zori.

Perechea nr. 1: Alexandra Rusan și Paul Baciu

„Bună, sunt Alexandra! Îmi place să călătoresc, să mă aranjez și să am activitate tot timpul. Vreau să particip la bal, deoarece ne vom distra și va fi o experiență superbă”.

echipa 1 Paul Baciu și Rusan Alexandra

„Salut, sunt Paul! Îmi place să gătesc și îmi plac activitățile în aer liber. Doresc să câștig și consider că e o nouă provocare pentru mine!”

Perechea nr. 2: Antonia Beteag și Paul Szocs

„Salut! Mă numesc Antonia Beteag, am 19 ani și studiez muzica. Pot spune că mă consider un om fain, carismatic, dar mai ales plin de viață. Am ales să particip la bal pentru că mi se pare o experiență pe care sigur mi-o voi aminti peste mulți ani”.

echipa 2 Szocs Paul și Beteag Antonia

Paul: “Sunt optimist și nu renunț prea ușor. Îmi place baschetul și să joc biliard. M-am băgat la bal pentru că vreau să mă distrez”.

Perechea nr. 3: Camelia Bumb și Laurențiu Varvara

Camelia și Laurențiu au ales să se prezinte împreună: ”Suntem două firi total diferite, dar cu același scop: cel de a câștiga, de a ne distra și de a ne face prieteni noi.

echipa 3 Varvara Laurențiu și Camelia Bumb

Lucrurile acestea ne leagă cel mai bine, pe lângă că suntem cei mai inventivi și distractivi. Perechea 3 suntem noi și vrem doar să vă distrăm pe voi!”

Perechea nr. 4: Ana Maria Oltean și Alexandru Corpade

„Mă cheamă Ana Maria, îmi place foarte mult să cânt, să interacționez cu oamenii, iar pasiunea cea mai mare este muzica. Motivația pentu care am intrat în bal este de a cunoaște lume nouă și să îmi depășesc așteptările”.

echipa 4 Corpade Alexandru și Oltean Anamaria

„Salut! Mă numesc Alexandru. Îmi plac ieșirile pe munte și să mă uit la anime. Am ales să particip la Balul Bobocilor pentru a mă distra”.

Perechea numărul 5: Fabiana Goiceanu și Alexandru Cândroiu

„Hei, lume, mă numesc Fabiana Mălina și sunt la Facultatea de Drept și Ştiințe Sociale, specialitatea Asistență Socială. Sunt o persoană foarte deschisă, ador distracția, iar cel mai important atu al meu este dansul popular, care îmi face viața minunată, de mai bine de 13 ani. Acum iau parte la o nouă provocare, de aceea am ales să particip și la Balul Bobocilor, unde sunt sigură că nu voi da greș!”

echipa 5 Cândroiu Alexandru și Goiceanu Fabiana

“Salut, mă numesc Alexandru Cândroiu și sunt student la Facultatea de Drept și Științe Sociale, specialitatea Asistență Socială. Sunt o persoană veselă și îmi place foarte mult să stau și să vizionez seriale. Pe lângă aceste calități de care ar fi mândru orice om, ador să joc fotbal și să merg la sală, cu scopul de a-mi transforma corpul pufos într-unul de spartan. Am ales provocarea de a participa la Balul Bobocilor pentru a trăi o experiență nouă și a întâlni cât mai multe persoane minunate!”

Votează-ți favorita pentru titlul de ”Miss Boboc” 2018, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Votează-ți favorita pentru titlul de „Miss Boboc” 2018 la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

  • Antonia Beteag (34%)
  • Fabiana Goiceanu (27%)
  • Alexandra Rusan (19%)
  • Anamaria Oltean (11%)
  • Camelia Bumb (8%)
  • Total voturi: 923

Loading ... Loading ...

Votează-ți favoritul pentru titlul de ”Mister Boboc” 2018, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Votează-ți favoritul pentru titlul de ”Mister Boboc” 2018, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

  • Alexandru Cândroiu (29%)
  • Paul Szocs (28%)
  • Laurențiu Varvara (18%)
  • Paul Baciu (13%)
  • Alexandru Corpade (12%)
  • Total voturi: 777

Loading ... Loading ...

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax