Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

22 noiembrie: Concurs Național de Dans Sportiv la Sebeș. Peste 300 de perechi sunt așteptate la Cupa Sebeșului

Publicat

dans sportiv cugir Prima ediție a concursului de Dans Sportiv „Cupa Sebeșului 2014” se desfăşoară sâmbătă, 22 noiembrie, la sala de sport „Florin Fleșeriu” din Sebeș. Invitați de onoare la acest concurs sunt triplii campioni mondiali de dans sportiv, secțiunea latino, Paul Moldovan și Cristina Tătar. La acest concurs vor participa atât copii din cadrul Clubului Sportiv Samara din Sebeș, cât și sportivi din toată țara, în total 300 de perechi.

Clubul Sportiv Samara este primul club de dans sportiv din Sebeș și a fost înființat la începutul acestui an.

Competițiile se vor desfășura începând ora 10.00 și se vor termina la ora 21.30. Vor participa copii si tineri cu vârste cuprinse între 4 și 35 de ani.

Evenimentul cuprinde şi un concurs intern al clubului, unde vor concura doar copii înscriși la Samara.

Sportivii care vor lua parte la acest eveniment trebuie să se prezinte cu carnete de concurs eliberate de Federația Română de Dans Sportiv și să se legitimeze. Înscrierile se fac pe site-ul federației până în seara joi, 20 noiembrie, seara, iar confirmarea perechilor se face până vineri seara.

În cadrul concursului vor exista patru etape, cu premierea perechilor după fiecare dintre acestea. Locurile I, II și III vor primi cupă și medalie și ocupanţii locurilor IV, V și VI vor fi răsplătiţi cu medalie și diplomă de participare.

Bugetul acestui eveniment este de aproximativ 58.000 lei, dintre care 35.000 lei sunt alocații bugetare, iar restul sumei provine din vânzarea de bilete și din veniturile asociației Clubului Sportiv.

Biletele se pot achiziționa în ziua concursului de la Sala de Sport „Florin Fleșeriu” din Sebeș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax