Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

23-25 august: Zilele orașului Teiuș. Primăria organizează evenimentul cu buget redus, după consultarea locuitorilor

Publicat


primaria teius sediu

Primăria Teiuș a anunțat că a ținut cont de ideile desprinse din sondajul prin care locuitorii orașului au fost consultați privind modul în care se folosesc banii publici. Prin urmare, va organiza evenimentul ”Zilele orașului Teiuș”, în perioada 23-25 august, ”printr-o utilizare cu multă chibzuință a banilor, reducând cheltuielile și folosind în special talentele noastre locale”.

”Orice problemă are o soluție, orice lucru este perfectibil și doar prin dialog se rezolvă situații ce par fără ieșire!

Astfel, sondajul lansat privitor la <Zilele orașului Teiuș> a fost un element important din care s-au desprins idei, de care administrația locală din Teiuș ține seama.
Anul acesta, pornind de la realitățile cotidiene, care ne arată că în orașul Teiuș investițiile în utilități și infrastructură, în învățământ și cultură se derulează într-un ritm alert și la valori impresionante, lucru incontestabil și vizibil, realizarea <Zilelor orașului Teiuș>, ediția a XIII-a, printr-o utilizare cu multă chibzuință a banilor, reducând cheltuielile și folosind în special talentele noastre locale, respectiv ale prietenilor noștri, va aduce momente de bucurie, întâlnire și relaxare pentru mulți dintre concetățenii noștri.

Pe aceasta cale, Primăria orașului Teiuș, administrația locală asigură toți cetățenii orașului de respect și maximă măsură în folosirea resurselor orașului, iar părerea cetățenilor va fi întotdeauna tratată cu maximă atenție și seriozitate.

Vă mulțumim și vă așteptăm să ne întâlnim și să petrecem momente plăcute împreună, în perioada 23-24-25 august, la ediția a XIII-a a <Zilelor orașului Teiuș>!”, anunță reprezentanții administrației locale.

Reamintim că în iunie Primăria Teiuș le-a cerut părerea cetățenilor cu privire la o posibilă renunțare la organizarea evenimentelor dedicate zilelor orașului, iar banii economisiți să fie folosiți în investiții pentru infrastructură.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

CÎMPENI

Atac mortal în Apuseni: Un berbec a omorât un bătrân, într-o comună din Alba

Publicat

Un bărbat în vârstă de aproximativ 80 de ani și-a pierdut viața, duminică seara, în comuna Sohodol. A fost atacat de un berbec, în apropierea locuinței. Potrivit IPJ Alba, din primele date, bărbatul se afla cu turma de oi în apropierea gospodăriei. Revenim cu amănunte.

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Drumul turistic din Alba, pe care șoferii își pot rupe mașinile. Aventuri între Roica și Mogoș

Publicat

Drumul județean DJ 107K, între Roica, Întregalde și Mogoș, intră din nou în atenția localnicilor și turiștilor. Asta după ce unii dintre vizitatori renunță să-și continue drumul, în ciuda peisajelor pitorești, pentru că-și rup mașinile pe acest tronson. Cel puțin așa susține un cititor Alba24. ”Drum județean, în comuna Întregalde, de la Roica spre Mogoș. […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Crimele de la Săpoca: În noaptea masacrului, în pat cu atacatorul a mai fost pus un pacient, deși erau locuri libere în spital

Publicat

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, duminică, în contextul tragediei de la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca, unde un pacient a ucis patru persoane internate şi a rănit alte nouă, că în unitatea medicală s-a produs un lung şir de erori umane şi această tragedie putea fi evitată, notează Romania24.ro. „Din păcate (…) s-a produs […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

BACALAUREAT 2019, sesiunea a doua: Prima probă, miercuri. MODELE de SUBIECTE, calendar și reguli pentru examen

Publicat

examen bac

Miercuri, 21 august, începe a doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2019. Prima probă este cea scrisă, de Limba și literatura română. Probele orale încep în 27 august, iar primele rezultate vor fi cunoscute în 3 septembrie. Pentru a promova Bacalaureatul, un absolvent de liceu trebuie să susțină toate probele de evaluare a competenţelor lingvistice […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate