Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

23-25 august: Zilele orașului Teiuș. Primăria organizează evenimentul cu buget redus, după consultarea locuitorilor

Publicat

primaria teius sediu

Primăria Teiuș a anunțat că a ținut cont de ideile desprinse din sondajul prin care locuitorii orașului au fost consultați privind modul în care se folosesc banii publici. Prin urmare, va organiza evenimentul ”Zilele orașului Teiuș”, în perioada 23-25 august, ”printr-o utilizare cu multă chibzuință a banilor, reducând cheltuielile și folosind în special talentele noastre locale”.

”Orice problemă are o soluție, orice lucru este perfectibil și doar prin dialog se rezolvă situații ce par fără ieșire!

Astfel, sondajul lansat privitor la <Zilele orașului Teiuș> a fost un element important din care s-au desprins idei, de care administrația locală din Teiuș ține seama.
Anul acesta, pornind de la realitățile cotidiene, care ne arată că în orașul Teiuș investițiile în utilități și infrastructură, în învățământ și cultură se derulează într-un ritm alert și la valori impresionante, lucru incontestabil și vizibil, realizarea <Zilelor orașului Teiuș>, ediția a XIII-a, printr-o utilizare cu multă chibzuință a banilor, reducând cheltuielile și folosind în special talentele noastre locale, respectiv ale prietenilor noștri, va aduce momente de bucurie, întâlnire și relaxare pentru mulți dintre concetățenii noștri.

Pe aceasta cale, Primăria orașului Teiuș, administrația locală asigură toți cetățenii orașului de respect și maximă măsură în folosirea resurselor orașului, iar părerea cetățenilor va fi întotdeauna tratată cu maximă atenție și seriozitate.

Vă mulțumim și vă așteptăm să ne întâlnim și să petrecem momente plăcute împreună, în perioada 23-24-25 august, la ediția a XIII-a a <Zilelor orașului Teiuș>!”, anunță reprezentanții administrației locale.

Reamintim că în iunie Primăria Teiuș le-a cerut părerea cetățenilor cu privire la o posibilă renunțare la organizarea evenimentelor dedicate zilelor orașului, iar banii economisiți să fie folosiți în investiții pentru infrastructură.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax