Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

23-27 decembrie: Festivalul Luminii 2020. Redescoperă frumusețea lucrurilor mărunte de Crăciun, alături de familie și cei dragi

Publicat

Festivalul Luminii este un eveniment organizat de către cercetașii din România cu scopul de a oferi comunității un spațiu de redescoperire a frumuseții și bucuriei lucrurilor mărunte din jurul nostru. La Alba Iulia festivalul era organizat până acum în Cetatea Alba Carolina, iar sutele de gulguțe aprinse puteau fi admirate în zona Poarta I – Obelisc – Poarta a III-a. Din cauza pandemiei însă, în acest an evenimentul se va muta online, iar gulguțele vor putea fi puse de către fiecare la geam, în balcon, în fața blocului sau a casei. 

„Dacă până acum ne strângeam cu toții în Cetate, la Obelisc, și în toată zona admiram cu toții gulguțele aprinse de către toți cercetașii, în acest an vă încurajăm să contribuim cu toții la a construi gulguțe, în fiecare casă.

În acest an de Crăciun, vă invităm să ne bucurăm împreună de gulguțe, puse fie la geam, în balcon, în fața blocului, a casei sau prin construirea de suporturi și sisteme inventive care bucură ochiul liber.

În perioada 23 – 27 decembrie, redescoperim prin poze și filmulețe ce înseamnă fericirea din lucrurile mărunte.

Tu unde așezi anul acesta gulguța ta?”, este mesajul transmis de cercetașii din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax