Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

23-28 mai: Olimpiada de vară a sportului militar liceal la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Participă loturi de la cele trei colegii din țară

Publicat

elevi

colegiul militar, elevi Statul Major al Forțelor Terestre organizează, în perioada 23-28 mai, la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia, cea de a 43-a ediție a Olimpiadei de vară a sportului militar liceal, la care vor participa loturile sportive din cele trei colegii militare: Alba Iulia, Breaza și Câmpulung-Moldovenesc.

Competiție sportivă de tradiție, olimpiada reunește la start, în fiecare an, sportivi din cele trei colegii militare, care își vor putea evalua pregătirea specifică pe terenurile de handbal, baschet, volei, la masa de tenis, în poligonul de tir și pe pista de atletism.

Festivitatea de deschidere va avea loc duminică, 24 mai, ora 08.00 pe platoul Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax