Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

23 august: Concert Folcloric la Sebeș: Orchestra Națională Valahia, Veta Biriș și Aurel Tamaș. Eveniment în Parcul Arini

Publicat

Vineri, 23 august 2024, începând cu ora 19.00, în Parcul Arini din Sebeș va avea loc concertul folcloric „AUTENTIC ROMÂNESC”, susținut de artiștii Lavinia Goste și Marius Zorilă, alături de Orchestra Națională Valahia. Invitații lor speciali vor fi interpreții Veta Biriș și Aurel Tămaș.

Evenimentul face parte din festivalul „Armonii în Sebeș” – sărbătoarea orașului.

Orchestra Națională Valahia s-a înființat în anul 2011, la inițiativa Laviniei Goste şi a lui Marius Zorilă. Într-o societate contemporană aflată tot timpul în mișcare, în care tradițiile și valorile autentice au de suferit sau își pierd din importanța de altă dată, Orchestra Naționala Valahia are misiunea de a readuce în atenția publicului tradițiile și valorile autentice românești.

CITEȘTE ȘI: 23-25 august, Festivalul ”Armonii în Sebeș”: Evenimente artistice și concerte cu Veta Biriș, Aurel Tamaș, Cargo, Iris sau Trooper

Este formată din tineri muzicieni, absolvenți ai universităților de muzică din țară, al căror talent este confirmat de dirijorul Marius Zorilă, care a reușit să ducă la nivel de artă, prin multă muncă, pasiune și devotament, muzica populară românească.

Mii de ore de repetiții, partituri, sute de concerte și artiști pe care i-a acompaniat de-a lungul celor peste 13 ani de existență, distribuții de excepție – aceasta este cartea de vizită a Orchestrei Naționale Valahia condusă de Marius Zorilă!

Firul istoriei cântecului popular continuă să se scrie prin Marius Zorilă şi Orchestra Naţională Valahia, care cu dăruire şi devotament duc adevăratul spirit românesc mai departe, îmbogăţindu-l în acelaşi timp cu un suflu nou şi proaspăt.

Îmbină armonios autenticitatea cântecului popular cu o interpretare creativă, reușind astfel să transmită o moștenire culturală curată și bogată viitoarelor generații.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate