Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

230 de voluntari înscrişi pentru spectacolul de operă Aida de Verdi de la „Sărbătoarea Muzicii”. Încă se mai fac înscrieri

Publicat

Alba Iulia va fi gazda unui eveniment în premieră în România. Este vorba despre spectacolul de operă Aida de Verdi care va avea loc în data de 21 iunie și pentru care este nevoie de 500 de voluntari pentru „Marșul Triumfal” din actul III. Până în acest moment s-au înscris 230 de persoane.

Alba Iulia contează pe 500 de voluntari pentru cel mai grandios spectacol de opera montat vreodată în aer liber în România: AIDA de Verdi în Latura de Vest a Cetaţii din Alba Iulia.

Albaiulienii au ocazia să fie mai mult decât spectatori, pot fi printre cei care primesc aplauzele publicului.

„Fii PARTE DIN SPECTACOL! Vei avea ocazia să cunoşti culisele unui eveniment de amploare şi să lucrezi alături de profesioniştii Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca. Un moment unic pentru oricine admira pasiunea unui spectacol cu adevărat fascinant.

Detaliile și modalitatea de înscriere se pot obține AICI. Voluntarii vor participa la o tombola cu premii oferite de sponsorii evenimentului. Sună bine. Sună tare. Sună a sărbătoare. Sărbătoarea Muzicii la Alba Iulia”, au transmis reprezentanţii Primăriei Alba Iulia.

Voluntarii pentru acest spectacol vor purta costume speciale și vor face câteva repetiții pentru scena în care vor apărea și anume „Marșul Triumfal” din actul III.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax