Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

24-25 septembrie: Festivalul Național de Muzică Folk „Ziua de Mâine”. Alba Iulia este din nou capitala muzicii folk. PROGRAM

Publicat

Alba Iulia este din nou capitala muzicii folk găzduind la sfârșitul acestei săptămâni o nouă ediție a Festivalul Național de Muzică Folk „Ziua de Mâine”. Timp de două zile, în 24 și 25 septembrie, folkul românesc se mută cu întreg bagajul de muzică bună la Alba Iulia pentru cel mai important festival de folk din România. Pe lângă corifeii folkului, invitați speciali ai acestei ediții sunt reprezentanți ai tinerei generații de muzică folk, care vor încerca să arate că „ziua de mâine” a folkului românesc e pe mâini bune.

Festivalul Național de Muzică Folk „Ziua de Mâine” se va desfășura sâmbătă și duminică, 24 și 25 septembrie 2022, în Piața Cetății din municipiul Alba Iulia. Recitalurile vor avea loc în fiecare zi, începând cu ora 18:00, iar intrarea în zona de spectacole este liberă. În prima zi, sâmbătă, pe scena festivalului vor urca Ducu Berzi, Emeric Imre și Jimi El Laco, Zoia Alecu, Paul Prisanda, Grupul „Om bun”, Daria Boghean, Maria Matean. Duminică, festivalul va continua cu recitalurile susținute de Mircea Baniciu & Band, Mircea Vintilă, Vali Șerban și ,,Ziua de Mâine”, Felicia Pop, Florin Săsărman, Marinela Popa și Grupul „Primavera”, Eliana Burde și Daria Romoșan. Astfel, în ambele zile, scena este împărțită între nume mari ale muzicii folk din România și reprezentanții tinerei generații.

„Alba Iulia este din nou capitala muzicii folk românești, iar cei mai îndrăgiți interpreți ai genului se mută în „Cealaltă Capitală” cu întreg bagajul de muzică bună. Și această ediție are loc tot în inima Cetății, în aer liber, și sperăm că acest lucru va permite participarea unui public cât mai numeros. Invitați speciali ai acestei ediții sunt reprezentanții tinerei generații de muzică folk, care vor avea o dublă misiune: să cucerească inimile publicului și să demonstreze marilor artiști de pe scenă că viitorul este pe mâini bune. Eliana Burde și Daria Romoșan, Maria Matean, Daria Boghean, Grupul „Om bun”, Marinela Popa și Grupul „Primavera” vor încerca să arate că există deja „ziua de mâine” a folkului românesc. Îi așteptăm cu mare drag la festival pe toți cei care iubesc muzica folk să se bucure de seri cu muzică bună”, a spus managerul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba, Alexandru Pal.

În ambele zile ale Festivalului Național de Muzică Folk „Ziua de Mâine” intrarea la spectacole este liberă, însă locurile pe scaune sunt limitate.

Festivalul Național de Muzică Folk „Ziua de Mâine” este organizat de Consiliul Județean Alba prin Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia. Festivalul este, la fel ca multe alte evenimente culturale organizate în Alba, o marcă înregistrată a Consiliului Județean Alba.

Program Festivalul Național de Muzică Folk „Ziua de Mâine”

Sâmbătă, 24 septembrie 2022

  • ora 18:00 – Piața Cetății din Alba Iulia

Ducu Berzi

Emeric Imre și Jimi El Laco

Zoia Alecu

Paul Prisanda

Grupul „Om bun”

Daria Boghean

Maria Matean

Duminică, 25 septembrie 2022

  • ora 18:00 – Piața Cetății din Alba Iulia

Mircea Baniciu & Band

Mircea Vintilă

Vali Șerban și ,,Ziua de Mâine”

Felicia Pop

Florin Săsărman

Marinela Popa și Grupul „Primavera”

Eliana Burde și Daria Romoșan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax