Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

24 dintre cei 26 de copii din Alba Iulia, cu toxiinfecţie alimentară au fost externaţi din spital

Publicat

Dintre cei 26 de copii care au fost internaţi de urgenţă miercuri seara cu simptome de toxiinfecţie alimentară, 24 au fost externaţi din spitalele din Alba. Doi dintre copii au rămas încă la unitatea medicală din Sebeş, neavând aparţinători care să-i ducă la domiciliu.

Potrivit conducerii Direcţiei de Sănătate Publică Alba, pacienţii se simt bine, astfel că nu mai fost necesară rămânerea lor în spital.

Reamintim că elevii s-au îmbolnăvit după ce au luat masa de prânz la cantina Centrului pentru Educaţie Incluzivă din Alba Iulia. Mâncarea le-a fost furnizată de restaurantul Pensiunii „Casa Traiana”, administrată de firma „Nisa Group”.

Autorităţile nu au stabilit încă cu exactitate cauza pentru care copiii au suferit toxiinfecţia alimentară, fiind aşteptate rezultatele analizelor de laborator.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax