Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Seminar UAB privind oportunităţile de ocupare şi metodele de lucru cu grupurile vulnerabile

Publicat

Reprezentanţii unor furnizori de servicii sociale şi de ocupare din Regiunea Centru şi Nord-Vest se întâlnesc, în 24 noiembrie, în Sala Senatului Universităţii “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, la un seminar privind modalităţile de identificare şi dezvoltare a oportunităţilor de ocupare şi a metodelor de lucru cu grupurile vulnerabile.

Seminarul va avea drept scop dezvoltarea modalităţilor de identificare a oportunităţilor de ocupare şi a metodelor de lucru cu grupurile vulnerabile. Vor fi prezentate şi dezbătute rezultatele a două studii calitative realizate prin colaborarea unor experţi de la Universitatea Bucureşti, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Universitatea „Babeş-Bolyai”, Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, Institutul de Cercetare a Calităţii Vieţii al Academiei Române şi Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Evenimentul este organizat de Universitatea „1 Decembrie 1918” în cadrul proiectului „Dezvoltarea de programe de formare specifice pentru creşterea incluziunii sociale în scopul îmbunătăţirii accesului pe piaţa muncii”, proiect finanțat de Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Proiectul POSDRU „Dezvoltarea de programe de formare specifice pentru creşterea incluziunii sociale în scopul îmbunătăţirii accesului pe piaţa muncii” a debutat în decembrie 2010 şi are o durată de 36 de luni. Proiectul vizează dezvoltarea capitalului uman şi consolidarea capacităţii furnizorilor de servicii sociale prin oferirea gratuită de programe de formare pentru specialiştii acestora în scopul îmbunătăţirii accesului şi participării grupurilor vulnerabile la educaţie şi pe piaţa muncii. Prin proiect se oferă furnizorilor de servicii sociale şi de ocupare o paletă complexă de 15 cursuri diferite pentru formarea a peste 250 de angajaţi, de la cursuri pentru asistenţii sociali (acreditate de Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România) la cursuri de Management de Proiect şi Inspector Resurse Umane (acreditate de Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax